מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    מבינה שהרבה נשים עוברות את הסיפור שלי אבל עדיין לא מצליחה לאזור כוחות להתחיל כל חודש מחדש.
    הסיפור שלי התחיל לפני שנתיים שנכנסנו להריון לא רצוי ולא צפוי, היינו במקום לא טוב בחיים לכן החלטתי לעבור הפלה, הייתי בשבוע 3-4 לכן זה עברתי גרידה.
    לפני חצי שנה התחלנו לנסות, חודשיים שלוש ראשונים לא באמת ספרנו ימים ולא הסתכלתי מתי הביוץ פשוט ידעתי בערך שבוע לאחר סיום המחזור, מן הסתם לא נקלט כלום ולכן מחודש לחודש התחלתי יותר לחקור ולחקור בחודש האחרון כבר השתמשתי בערכת ביוץ אלקטרונית וכן בייציתי וכך קיימנו יחסים.
    יש לי עוד 6 ימים עד המחזור הצפוי, כמובן שנראה לי זה כבר הכל בראש לי ושאני חושבת שמשהו מתרחש בבטן כמובן עם כאבים בבטן התחתונה ובחזה וכבר הספקתי לעשות 3 (?!) בדיקות הריון ומן הסתם שזה יצא שלישי, בין אם זה בגלל בגלל שמוקדם מידיי ובין אם פשוט שוב עוד חודש לא נקלט.
    אני מתוסכלת וממש מרגישה כאילו זה בחיים לא יצליח, כאילו אני נענשת על זה שעשיתי הפלה.
    הרצון שלי להיות בהריון ולהביא ילדים לא יוצא לי מהראש ברמה כזו שלוקח לי בערך שעתיים שלוש להירדם בלילה, בעבודה, בבית בכל מקום...לא מפסיקה לחלום ולפנטז שאולי עוד קצת אנחנו שם...ושוב זה לא קורה.
    כבר עברנו כל בדיקה אפשרית וכמובן שהכל תקין, אני רגועה כל החודש או לפחות לפני הביוץ ושבועיים לפני המחזור אני מתחילה לספור את הדקות לאחור. אני לא מצליחה אפילו לחכות עד המחזור כדי לראות אם יש איחור או לא, אני קונה בדיקות הריון כאילו זה מסטיקים...
    אני משתגעת!!
    זהו, סיימתי.. :(
5 תגובות
עמוד 1
  • שלום אורטל,

קודם כל את לא נענשת על שום דבר. דברים כאלה קורים והכי חשוב זה שההריון והילד יהיו רצויים.
    שני ממש מבינה אותך ואת האובססיביות. אני כל חיי ה"בוגרים", כ 11 שנים, ניסיתי למנוע הריון והייתי הכי גאה בעצמי עד כמה אני אחראית וכמעט שאף פעם לא שכחתי גלולה. אבל ברגע שהחלטתי שאני רוצה (עכשיו חודש חמישי)- כלום. בקושי היו לי הפרשות חומות פעם אחת ואף לו וסת נורמלית אחת. ברור שעברו לי מחשבות בראש שהרסתי את גופי לחלוטין. אבל לאחר מפלת רוח נוראית לפני כמה שבועות החלטתי לקחת צעדים קטנים. קודם כל שתיהיה וסת. התחלתי לבדוק ביוצים, הפרשות מהנרתיק ולחשוב שעוד מעט זה יקרה. עצם המחשבה שאני לא אשמה גרמה לי להרגיש יותר טוב. אני ממש מקווה שבסוף החודש אקבל ואז אפשר יהיה לדבר בכלל על הריון.

את צריכה לאהוב את עצמך לקצת לפנק את עצמך בתקופה הזאת. תעשי שופינג, ספורט או סתם טיול בפארק עם בן זוגך. כל מה שיגרום לך להרגיש יותר טוב וירגיע. פחות לחץ=יותר סיכוי להריון.

בהצלחה
  • היי חמודה! מה שהיה היה! האם זה היה נכון או לא נכון זה כל כך לא משנה!! מה שמשנה כרגע זה שתכנסי להריון. אז החדשות הטובות הן שהגוף שלך ביחד עם המטען של בעלך כבר יודעים איך לעשות את זה וזה סופר מעודד עכשיו כל שנותר הוא להרגיע את הגוף ואת הנפש לחשוב מחשהות חיוביות לגבי ההריון, ממש לחייך ולדמיין שאת כבר שם, אין שום סיבה שזה לא יקרה בקרוב!!! כמובן שלעשות הרבה סקס בעיקר סביב תקופת הביוץ.:-) וזהו, חלילה לא להתייאש. ויאאלה בעזרת השם נשמע שאת בהריון בחודש הקרוב!! בהצלחה יקירה , אנחנו כאן בשבילך

Lironle
  • קודם כל תודה על העידוד,
    אני כן רגועה או לפחות מנסה להיות רגועה ונורא אופטימית לפני הביוץ ובזמן, אפילו לאחר מכן... שבוע לפני המחזור אני מתחילה להשתגע.
    למשל היום יש לי עוד 5 ימים למחזור ויש לי כאבי בטן תחתונה חזקים מאוד, כאב גב תחתון וחזה כואב, בחיים לא היה לי כאבי מחזור כאלה מאסיביים וגם אם כן זה רק לאחר שאני מקבלת.
    מן הסתם אני עדיין בציפייה שאולי משהו כן ישתנה ושכן יאחר לי המחזור וזה יהיה חיובי,
    אבל הפחד של האכזבה הורג אותי.
  • שחררי אחותי.
    לנו לקח שנה, ובדיקות והכל תקין וכו'... ואחרי הרבה חודשים של אכזבה, ובדיקות ביוץ, ויום כן יום לא החלטתי שאני משחררת.
    המתח והלחץ שולחים לגוף הורמונים ואנרגיות חוסמות, תורידי מהלחץ, קבלי כל מחזור בכיף בתחושה שיש לכם עוד חודש ביחד של ירח דבש שאפשר לקפוץ אחד על השני על הספה בספונטניות באמצע היום, תהיי כל הזמן בשמחה ותאמיני שבאמת מה שצריך לקרות- קורה בזמן שלו, תעשו מסיבה מהיום של המקווה, תזדיינו כמו שפנים באהבה, ביום הביוץ תדמייני את החבר'ה שלו שוחים אל החצוצרה ופוגשים שם את הגברת ואיך רק אחד מהם מצליח לכבוש את ליבה ולהפרות אותה.
    שחררי. גם אם זה ייקח זמן, זה עובד.
  • מסכימה עם כל מילה !!!
    תקשיבי לה:-)
    זה השחרור שאני מדברת עליו בדיוק. להוריד מהגוף ומהנפש את הלחץ. כי התינוק יגיע בעזרת השם! אין לך מה לחשוש, קחי את הדברים קצת יותר באיזי למרות!!! שזה קשה מאוד. תכריחי את עצמך! וזה יגיע

Lironle
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה