קו אחד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • והנה זה קורה שוב, קו אחד, אני לא מבינה למה, אני לא מבינה מה אני עושה אל נכון. בטא מחרותיים ככה שאין סיכוי לשינוי...זה פשוט יותר מדי...אני עשיתי הכל כל כך נכון היה כזה סבב מוצלח.אז למה??
    והפחד שהנה זה סבוב רביעי ונשאר עוד ארבע ומה אחר כך??? זהו הכל אבוד???
    איזה חוק אכזרי להגביל ככה את את המחזורי הטיפול גם ככה אנחנו בלחץ אז להלחיץ עוד יותר....
9 תגובות
עמוד 1
  • אלההההה
    קודם כל כבר ביטלו את הצעת החוק הזאת שבוע אחרי שהיא יצאה.
    דבר שני בדיקה ביתית יומיים לפניי וזהו את נשברת?? אנחנו כבר יודעות שהן לא תמיד אמינות בשלב בזה. אני באחד הטיפולים עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית ובאותו היום הבטא הייתה חיובית!!

לא להשבר.. הכל יהיה בסדר!

נשיקות

ליטלילי

• קצת קשה לא להשבר אני שלושה חודשים רצופים בהחזרות ושלושה כשלונות ואני לא מבינה למה...
    טיפולים מוצלחים , הפריות מוצלחות ואין , לא נקלט,
    והחוק...את בטוחה שהוא בוטל???? כי אם כן זה נהדר אבל שמעתי שלא ושאחרי שמונה טיפולים צריך לעבור סיםור שלם כדי לקבל אישור להמשך טיפול.
    אני די מרוסקת ומתחילה לחשוב שאולי לא מגיע לי..
  • היי אלה. אל תחשבי בחיים שלא מגיע לך!!! בעזרת ה׳ זה יגיע! מקווה בשבילך שבהקדם!! חכי לבדיקות דם לפני שאת כל כך בטוחה! הכל יכול עוד להיות!!! אנחנו כאן בשבילך !
  • היי אלה,
    גם אני צריכה לבדוק בעוד יומיים בטא ב24/04, עברתי החזה ב10/04, בדיוק 14 יום. מחזיקה לך ולי אצבעות שיצליח לנו.
    אם לא יצליח (סבב שני שלי אם לא יצליח זה יהיה סבב שלישי), אנחנו נלחם כמו שרק אנחנו יודעות ונפתיע את כולם בעוצמה הנשית שלנו.
    שום דבר לא ישבור אותנו!!!
    בהצלחה ובשורות משמחות.

תותית
  • היי אלה
    הבדיקה הזאת לא תמיד אמינה, אני מכירה בנות שהיו בהריון וזה הראה להן תוצאה שלילית
    תחכי לבטא ואל תספידי עדיין
    תהיי אופטימית
  • אלה חקירתי- זה למה אסןר לעשות ביתית מוקדם!!! נו נו נו
    אם זה באמת שלילי אז למה לעבור את זה פעמיים. ואם חיובי אז סצם הוספת לעצמך צער.. חברה טובה טובה שלי התחילה עם בטא 70 12 יום מההחזרה. את יכולה לתאר לעצמך שביום 10 לא היתה רואה שני קווים.. וסתם לידע כללי היא בחופשת לידה..
    מתוקה שלי אננ יודעת שזה קשה ויש סיכוי טוב ששבועיים מעכשיו את תתמכי בי.. זה גלגל שמסתובב אבל בואי ניקח אויר ונחזיק יומיים.. מה שלא יהיה נתמודד
    ולגבי החוק המטומטם שרק מלחיץ.. מלכתחילה ייועד לעזור לרופאים. לא היה אמור להיות קו אחיד לכולן. יש צקרים שצריך להגיד די וזה יועד לכך. לא המקרה שלך ובלי קשר זה בוטל. הסירי דאגה מליבך. באמת באמת בעניין הזה.. ואת לא תגיעי לזה בלי קשר
    די לאסוף את עתמך ונחזיק עוד יומיים..נשיקות בובה
  • אלה,
    באיזו בדיקה ביתית השתמשת?
  • תודה רבה בנות על כל הצמיכה אני מאוד משתדלת לא לאבד תקווהץ כדיהקה השמשתי בבדיקה של לייף
  • אלה זה לא בדיוק הבדיקה הכי רגישה בשוק..
    אל תאבדי תקווה עדיין..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה