שאלה ששאלתי בכל מיני מקומות ולא ידעו לענות לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פשוט אין לי סבלנות לחכות עד הערב שאלך לרופא בעז"ה.
    תוצאת בדיקת שתן, מישהי מבינה?

תהליך הבדיקה התוצאה
    REMARKS (MICRO) Order Comments
    REMARKS (MICRO) ‎מקום לקיחה: שתן
    Urine culture 100,000 ‎בתרבית צמחו מעל

שם החיידק: Enteroc. faecalis

l]
5 תגובות
עמוד 1
  • מחיפוש זריז בגוגל הבנתי שזה חיידק שעלול לגרום לזיהום בדרכי השתן.
    כנראה שלא תמיד הוא גורם לתופעות של צריבה וכאבים.
    צויין גם שזה חיידק שפיתח עמידות לכמה סוגי אנטיביוטיקה אבל שתרופות כמו אוגמנטין או זינט מתאימות לטיפול בו.
    מקווה שעזרתי ובהצלחה.

• לחפש בגוגל גם אני יודעת.. תודה..

l]
  • קודם כל מזל טוב
  • ואין סכנה לעובר לקחת אנטיביוקה כ"כ חזקה? זה מותר בהריון?
    אני ששואלת כי יש מצב שכן יש הריון ופתאום עכשיו אני מגלה שיש חיידק.

l]
  • אני הבנתי שזינט בטוח בכל שלבי ההריון ושזו האנטיביוטיקה העיקרית לטיפול בזיהום בדרכי השתן.
    תראי, אני מבינה אותך, לפני לקיחת כדורים בהריון, גם אחרי התייעצות עם אחות-מיילדת וגם עם רופא עדיין התקשרתי למרכז הטרטולוגי וחפרתי באינטרנט כדי להרגיע את עצמי.
    בסופו של דבר ידוע שזיהום בשתן הוא דבר מאוד מסוכן אם לא מטופל, לך ולעובר, לכן אנחנו הנשים לוקחות כדורים לצד החששות כי בסופו של דבר זה הדבר הנכון.
    בכל מקרה, מנסיון של מי שטופלה בזה בהריון אני יכולה להרגיע ולומר שיצאה לי ילדה מופלאה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה