שמישהו יסביר לי משהו לפני שאני מתחרפנת!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה הריון ראשון לקח לי לחכות כלום זמן, מיד עם הפסקת הגלולות נכנסתי להריון,
    ועכשיו כשאני רוצה שוב הריון, 8 חודשים אנחנו לא מצליחים???
    8 חודשים שבתוכן הלכתי לבירור הורמונלי, הכל תקין.
    לקחתי סבב אחד של איקקלומין- לא עזר,
    דיי נמאס לי בחיי!
    הלכתי עם האיקוקלומין למעקב זקיקים- היה זקיק בגודל 19, היה ביוץ ביום שבת (לפני שבוע וחצי), קיוויתי, התפללתי בלי הפסקה, עבדנו קשה כל כך!! לא דילגנו על יום אחד, והנה מתחילות להן היום ההפרשות לפני המחזור...
    למה????? מה עשינו לא בסדר?
    למה אנחנו צריכים את הייאוש הזה כל חודש?
    דיי נמאס לי, כואב לי, קשה לי, עצוב לי,
    הבן שלי כל כך רוצה עוד אח, הבן המתוק שלי רואה תינוק ורץ לנשק ולחבק, משעמם לו לבד, בשבילו ביקשתי יותר מאשר בשבילי,
    דיי כבר, נשבעת שאזלו הכוחות, שלא בא לי לשכב עם בעלי יותר רק כדי שאני אדע שאין סיכוי להריון עוד לפני השבוע המותח של המחזור..
    די!
17 תגובות
עמוד 1
  • סליחה שאני אומרת לך את זה אבל 8 חודשים זה לא הרבה בכלל..
    יש פה בנות שמנסות שנה שנתיים ואפילו 4 שנים אז...
    קחי את הזמן, כל עוד לא עוברת שנה את לא אמורה לדאוג. אל תילחצי ותקחי את הכל בפרפורציות.. 8 חודשים זה לא כמו שלוש שנים!

בהצלחה! בלי לחץ, זה חשוב מאוד..
  • וואי מותק שלי אני הכי אבל הכי מבינה אותך בעולם! זה מתסכל וזה סיוט ובאמת כבר אין כח לפתוח רגליים !!! אבל תקשיבי אין מה לעשות! זאת האמת והיא מעצבנת! את חייבת חייבת להכנס למוד אחר חייבת להרגע, לעשוצ לעצמך דמיון מודרך , לדבר עם הגוף שלך עד כמה שזה נשמע מצחיק והזוי!! טין לנו ברירה אחרת חייבות להכנס למוד רגוע. אנחנו נעבור את זה יחד עד להריון המיוחל!!! אמן אצל כולנו בקרוב! עכשיו תגידי לי, בדיקות ביוץ את עושה? אם לא , אז אולי תעשי? ותני מלא עבודה סביב הזמן הזה? מחזירה לך אצבעות ושולחת לך חיבוק ענקייייייי!!!!

Lironle
  • חודשים ראשונים ממש עקבתי עם מקלוני ביוץ,
    אני הולכת למקווה ואנחנו עובדים חזק סביב הימים שאחרי המקווה, לא יצא שפספסנו ביוצים (אולי בחודשיים הראשונים עד שהגוף התאפס על עצמו),
    אז מהיום ה12 למחזור אנחנו מתחילים לעבוד כל יום, ומהיום ה15 יום כן יום לא,
    חודש אחרון הייתי במעקב זקיקים שהוא הכי מדוייק! ובכל זאת- כלום ושום דבר,
    אני ממש מיואשת, לא נלחצת, לא בודקת באובססיביות עם מקלונים וכו׳..
    לא מבינה מה הבעיה בגוף שלי, הכל תקין, עברתי הריון פעם אחת, מה הקטע עכשיו? אני כועסת על כל העולם ואישתו, ובעיקר על הגוף הבוגדני שלי..
  • ממוש תקשיבי , זה בדיוק מה אני אומרת לך, לא להגיד ככה על הגוף שלך, נפש בריאה בגוף בריא!! את תקינה הורמונאלית כך שאין באמת סיבה לכך שלא תקלטי. הסיבה ככל הנראה היא פסיכולוגית!! אני רוצה שתבטיחי לי שאת משנה גידה! שאת אוהבת את הגוף שלך ! ואת מדברת עליו רק טוב כי זה הגוף שהולך ליצור ילדון קטן חדש במהרה בעזרת השם! וחוץ מהקדוש ברוך הוא, א חייבת לההאמין בעצמך ובבעלך!! חייבת! אין ברירה אחרת! את חייבת לפתוח דך חדש , לא לחוץ, לדמיין שאת כבר בהריון! אני מבינה ומרגישה את התסגול שלך ,זה קשה וזה הכי לא פשוט בעולם! אבל ממי שלי אין ברירה! את חייבת חייבת חייבת להרגע! בבקשה.

Lironle
  • אני כותבת לך את ההודעה הזו ובוכה,
    בהדלקת נרות שבת אני עוצרת שתי דקות, עוצמת עיניים ומדמיינת שולחן שבת/חג מלא ילדים, מדמיינת חיים שמלאים בילדים, שאין לי זמן לעצמי, שאני רצה מחדר לחדר, מחבקת ילד ילד,
    כל פעם אני מבקשת, כבר 240 ימים אני מתחננת לקדוש ברוך ה׳, מתפללת מעומקי ליבי, מקווה ומצפה, הולכת למקווה וכשאני טובלת אני מדמיינת שאני עובר ברחם, ממש ככה, כולי דימיונות ודברים טובים, הכל מלא בתקווה,
    אני משתדלת לעשות ילדים מאהבה, אני משתדלת שלא לבכות יותר מדי, קוראת תהילים כל שבת, מתפללת כל ראש חודש, קיוויתי לנס בחודש ניסן- במקום לקבל מחזור לקבל שני פסים ביום ההולדת שלי שיחול ביום שישי,
    אז בזמן כזה, של ההפרשות שהגיעו שמודיעות על המחזור הקרב- אני עצובה, אני בוכה, אני לא מבינה למה ומה לא בסדר, אני לא יודעת מה קורה ולמה אנחנו לא מצליחים.. הכל יורד פתאום, האשליה מתנפצת בפנים..
  • ממוש , תקשיבי לי, די זהו בכי ,זהו מחשבות , יום כן יום לא סקס , מקלוני ביוץ מיד שהמחזור מסתיים - איו מה לעשות, אגב ההלכה מתירה לקיים יחסים גם לפני המקווה וגם בזמן המחזור אם צריך , ככה שאת בסדר בקטע הזה, תקשיבי לי, מיד אחרי המחזור סקס יום כן יום לא גג בגג של הגגות יומיים!! אין מה לעשות !! יאללה החודש שלך ! מספיק! תפסיקי לבכות! חיוכים , מצב רוח טוב, בלי סטרס, קודם נקווה שהמחזור שלך לא יגיע עכשיו, ואם הוא הגיע מזל טוב, את בריאה שיבוא בשלום וילך בשלום. מיד אחריו מתחילה סבב , מה סבב!! בעלך בטוח יהיה המאושר שבגברים:)))!! יאללה תבטיחי לי !

Lironle
  • חח איזה מלאכית את, הוצאת ממני חיוך :-)
    טוב אז מבטיחה, מבטיחה שהחודש אני לא בוכה כשאני רואה את הדימום של המחזור, לא מתאבלת על החודש הזה. ונהנת מהסקס בטירוף :-) נעשה אהבה ולא נעבוד לשם שינוי
  • יששששששששששששששש!! יאללה אני איתך!! אנחנו הולכות לעבור את זה יחד בובה עד ההריון המיוחל והמתוק שלך! אמן כן יהי רצון!! שולחת לך המון אהבה!! תמשיכי לחייך!! נשיקות :)

Lironle
  • תודה אהובה!!
    בע״ה שזה הסוף לייסורים האלו! ונתבשר בשורות טובות!
  • שלום לכולם!
    נתקלתי לאחרונה בספר מ-ע-ו-ל-ה שיכול לעזור לכל אשה בכל שלב בחייה.
    לספר קוראים "שיטת המודעות לפוריות" של טוני וושלר,
    באופן אישי הייתי ממש מרותקת לקריאה, הספר מביא המון אינפורמציה מרתקת על פוריות, השגת הריון, מניעת הריון ובריאות האשה שמעולם לא נחשפתי אליו, ומלמד כל אשה איך לזהות אצלה באופן אינדווידואלי מתי הימים שבהם היא פוריה ויכולה להיכנס להריון.
    בכלל יש שם המון הסברים גם לגבי השיטות של מערכת הבריאות, שלפעמים בגלל אי-דיוקים שנובעים מסטטיסטיקות נותנים לנשים טיפולים לא מדוייקים בזמן הלא נכון ומעבירים אותם סבל מיותר לחינם.
    אני מאוד מאוד ממליצה לכל מי שמנסה להיכנס להריון. וגם למי שרוצה למנוע. ולכל אשה בכלל.

• hadarcob - אני לא מעריכה מפרסמים שמעמידים פנים שהם משתמשים לגיטימיים בפורום.

• לו רק היה לי,
    אני ממש ממש מבינה אותך!
    אני בדיוק באותו מצב... הבת שלי בת שנתיים ותשע וממש מבקשת אח או אחות!
    ההריון הראשון שלי בא ממש בקלות, בלי לתכנן יותר מדי, לצערי לא היה דופק אז עברתי הפלה (ציטוטק) ומהר מאוד נכנסנו שוב להריון... שבסופו נולדה הנסיכה!
    ועכשיו כבר שמונה פעמים שקיבלתי מחזור לא רצוי :(

אני מבינה אותך וגם לי קשה מאוד,
    תוסיפי לכמיהה שלי, של בעלי ושל הקטנטונת את העובדה שכל ( אבל כל) החברות שלי מכל המסגרות החברתיות שלי בהריון! מה שמקשה אפילו יותר.

אז כמו שכבר רשמו לפני, אנחנו צריכות לשחרר.. להירגע... לחשוב חיובי
    לנסות לא להתעסק בזה כל היום... כמה שזה לא פשוט

ולהודות על האפשרות לנסות כל חודש מחדש (:
    ולקוות שהחודש זה החודש שלנו!

ובהקשר של מה שרשמת... חכי עם ההספדים החודש... להבנתי, עדיין לא קיבלת
    מי יודע, אולי את עומדת לנטוש אותנו? (: (:
  • Minime
    זה מחזור, בוודאות..
    כבר למדתי להכיר אותו ואת ההפרשות שלו בשמונת החודשים האחרונים..
    ואני מרגישה בדיוק את מה שאת מרגישה, מה שעצוב הוא שההריוניות כל כך מבליטות את הריון שלהן (או שזה בראש שלי??)
    ואני בהריון שלי כל כך לא רציתי לפגוע בכל מי שמנסה ולא מצליחה.. כמעט ולא דיברתי על ההריון...
    נקווה לגאולה אמיתית במהרה!!
    תודה על התמיכה בנות, אין עליכן!
  • שחררי אחותי.
    לנו לקח שנה, ובדיקות והכל תקין וכו'... ואחרי הרבה חודשים של אכזבה, ובדיקות ביוץ, ויום כן יום לא החלטתי שאני משחררת.
    המתח והלחץ שולחים לגוף הורמונים ואנרגיות חוסמות, תורידי מהלחץ, קבלי כל מחזור בסלחנות, תהיי כל הזמן בשמחה ותאמיני שבאמת מה שצריך לקרות- קורה בזמן שלו, תעשו מסיבה מהיום של המקווה, תזדיינו כמו שפנים באהבה, ביום הביוץ תדמייני את החבר'ה שלו שוחים אל החצוצרה ופוגשים שם את הגברת ואיך רק אחד מהם מצליח לכבוש את ליבה ולהפרות אותה.
    שחררי. זה עובד.
  • חח תודה..
    מקבלת את זה, משלימה עם המחזור שמגיע, יהיה בסדר, נהנה עוד חודש,
    ביטלתי את כל התורים לרופא והחלטתי לא לעשות חישובים וכו׳.. מה שיהיה יהיה
  • היי!!
    אז קודם אני מבינה אותך מאדדדד.. אני כרגע בהריון שני שלי ברוך השם סוף סוף אחרי למעלה משנה וחצי של נסיונות. לאחר כשנה + הופניתי למרפאת פיריון שם עשו לי ולבעלי את כל הבדיקות המקיפות ולא מצאו שום דבר. אצלי ואצלו הכל היה תקין... בהתחלה אמרו לי הפסקת לעשן הגוף עבר טראומה וגם עליתי קצת במשקל וגם זה משפיע... לדעתי זה בולשיט. אבל לא משנה. נשאיר את זה בצד לרגע. מה שאני מנסה לומר זה שתנסי לשדר רוגע את ובעלך. תעשו זאת באהבה ולא במחשבה של "עבודה" יאללה עושים ועושים... ברגע שראש משדר רוגע אז זה קורה. אני גם אגיד לך למה אני רושמת לך את זה. כשהגעתי לרופאת פיריון אחרי כל הבדיקות היא הפנתה אותי להתחיל סדרת הזרעות, נתנה לי מרשמים עם הורמונים, מזרק, מעקב זקיקים וכו'. בחיי שחיכיתי לרגע הזה כל כך... חיכיתי שהמחזור יגיע כדי להתחיל את המעקב ואת הטיפול.. חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי והמחזור לא הגיע!!!! נכנסתי להריון לאחר תקופה ארוכה מאד שלא נקלטנו. משמע הגוף והראש היו צריכים את הרוגע הזה שהנה אולי דרך הזרעה אני איקלט . וזה בעצם מה שקרה.. הגוף שלי נרגע.. תליתי תקווה בטיפולי ההזרעה וכאילו הנחתי ל"עבודה" עם בעלי בלעשות ילד...
    שדרי רוגע מתוקה...
    וזה יגיע :)
  • מזל טוב מותק!!
    שיהיה לך בשעה טובה, והריון בריא ועגול ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה