אם יש לי ביוץ- - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איקקלומין אמור לעזור לי? או שזה מיותר?
15 תגובות
עמוד 1
  • איקקלומין לא בא לגרום לביוץ אלא לכמות זקיקים רבה יותר ואז לתזמן ביוץ ע"י מעקב.
    שיהיה המון המון בהצלחה
  • תודה, המצב הוא שיש לי ביוץ, יש לי מחזור כל חודש, לקחתי איקקלומין פעם אחת כדור 1 ביום, היה זקיק אחד.. לא נקלט הריון עדיין, סתם שואלת האם יש טעם להמשיך לעוד סיבוב או לא..
  • היי לו רק היה לי
    גם אצלי הביוץ סדיר ולקחתי 5 סבבים של איקוקלמין שאחרי זה גיליתי שזה הייתה טעות
    היום בדיעבד לא הייתי לוקחת בכלל איקוקלמין
    קראתי מחקרים שלמי שיש ביוץ טבעי לא לתת איקוקלמין כי זה לא עוזר
    ויש רופאים שאומרים שלא תמיד לתת איקוקלמין, תלוי במצב ושיש לך ביוץ סדיר אז לא לתת

מתוך ה5 פעמים היה לי 4 פעמים זקיק אחד ופעם אחת שניים
    וזה רק פגע לי ברירית ולקחתי תמיכה

אם את יכולה לוותר ולעבור ישר להורמונים עם זריקות תעשי את זה
  • גם לי יש ביוץ טבעי - פחות סדיר אמנם, אבל בגדול יש כל חודש. אקקלומין דבקה עזר לי. קודם כל המחזור היה מאוד סדיר. בחודש הראשון היה זקיק אחד. אבל בחודש השני והשלישי כשהעלו את המינון היו כבר 2, 3. ובניגוד להורמונים אקקלומין פחות אגרסיבי לגוף ולמצב רוח.
    בקיצור אני חושבת שזה תלוי באיך הגוף שלך מגיב. אולי תתני לו עוד צ'אנס?
  • תודה על התגובות,
    עוד לא הייתי אצל הרופא ואני לא יודעת אם הוא יתן לי עוד סבב של איקקלומין, מבחינת הרירית בחודש הזה של הסבב (חודש ראשון) העובי היה תקין, אני לא יודעת כמה הביוץ שלי סדיר כי המחזור שלי יכול לנוע בין 26-32 יום,
    אני מצד אחד לא רוצה להרע לגוף, מצד שני אני חוששת אולי זה מוקדם מדי להמשיך הלאה להזרקת הורמונים (יש לי ילד אחד מהריון טבעי לחלוטין..)
  • היי לו רק היה לי
    תהיי היום אצל הרופא ותראי מה הוא יגיד
    ותחליטי מה שאת מרגישה
    כמה זמן ניסיתם לפני שהתחלת עם האיקוקלמין?

אצלי פשוט היה מחזור כל 28 יום וביוץ בול ביום ה14
    בפעם הראשונה קיבלתי חצי כדור ועוד לא פגע ברירית, לאט לאט התחיל לפגוע, קיבלתי כדור 1 כל פעם
    לא היו לי תופעות עם האיקוקלמין ולא עם ההורמונים, אבל כל אחת והגוף שלה
  • ניסינו 7 חודשים בלי שום עזרה רפואית,
    התור שלי לרופא הוא רק ביום חמישי הבא- ביום השישי למחזור.. לפעמים יש לי הרגשה שאני מפספסת את הביוץ בגלל המקווה, אולי אבקש ממנו רק כדור שידחה את הביוץ, לא הורמונלי..
  • תנסי את זה
    יש הרבה בנות שהיו מפספסות את הביוץ בגלל המקווה, ואם יש לך ביוץ מוקדם אז את לא צריכה הורמונים אלא רק כדור לדחית הביוץ

החודש שלקחת איקוקלמין באיזה יום היה לך ביוץ?
    את גם יכולה לנסות עוד חודש טבעי ולעשות מעקב זקיקים ולראות אם באמת יש לך ביוץ מוקדם ואת מפספסת בגלל המקווה
  • בגלל האיקוקלומין אני חושדת, הוא אמור לדחות ביוץ, נכון?
    אז כשהלכתי למעקב זקיקים איתו הוא הרופא אמר לי שהביוץ יהיה יום אחרי המקווה.. זאת אומרת ביום ה13 למחזור..
    את יודעת משהו על הכדור שדוחה ביוץ? מתי לוקחים אותו?
  • האיקוקלמין לא תמיד דוחה את הביוץ
    אצלי עם האיקוקלמין היה ביוץ ביום ה16 או ה17
    ושהפסקתי איתו וניסיתי טבעי היה לי ביוץ ביום ה14
    ועם ההורמונים ביום ה13

את צריכה לשאול את הרופא, אני יודעת שהרבה בנות ששומרות נידה והיו במצב הזה לקחו את הכדור הזה
    אבל גם אם הביוץ ביום ה13, יום אחרי הטבילה, את עדיין לא מפספסת את הביוץ
    בהזרעה הם עושים לך הזרעה אחת ביום של הביוץ
  • סליחה על הבורות- מתי כדאי ללכת על הזרעה? כרגע לא הגעתי לרופא לפוריות, בעלי מעוניין לתת עוד קצת זמן לטבעי.. ומה כולל תהליך ההזרעה?
  • זה לא בורות
    הכל תקין אצלכם? עשיתם בדיקות ובדיקת זרע?
    בעקרון הזרעה עושים גם עם איקוקלמין אם את רוצה,

אפשר לעשות טבעי בתור התחלה, זה מה שאני עשיתי ורק אז עברתי לזריקות של הורמונים
    את עושה מעקב על טבעי ושהרופא רואה על סמך הבדיקות דם והאולטרסאונד שהזקיקים גדולים מספיק מעל 18, הוא נותן לך אוביטרל להזריק ואז תלוי ברופא אם זה הזרעה כפולה או לא, אצלי זה היה הזרעה כפולה
    את עושה הזרעה יום אחרי ויומיים אחרי האוביטרל, הוא מתזמן את הביוץ 36 שעות אחרי
    ביום ההזרעה, את הולכת עם הזרע למעבדה, שם הוא עובר השבחה ואז את מקבלת את התמצית שנוצרה לאחר ההשבחה, שמה בחזיה והולכת למרכז בריאות האישה או לרופא המטפל שלך ואומרת שאת צריכה לעשות הזרעה, מכניסים אותך לרופא, את נותנת לו את התמצית והוא מכניס את זה לתוך קטטר, הוא שם לך מפסק כמו בבדיקה רגילה ומחדיר את הזרע לתוך הרחם, לא מרגישים את זה
    במידה ואת עושה עם הורמונים, אז מהיום ה3-5 מתחילים להזריק את ההורמונים בהתאם למינון שהרופא נתן ואחרי 4 ימים את עושה בדיקת דם ואולטרסאונד ועל פי התוצאות הרופא מחליט איך להמשיך מבחינת המינון ושהוא רואה שיש זקיקים גדולים אז אותו דבר כמו בטבעי, הוא יגיד לך להזריק אוביטרל ולבוא להזרעה

אצלי עשיתי בדיקה 4 ימים אחרי הזריקות, ושוב יומיים אחרי, סך הכל הזרקתי במשך 6 ימים ומינונים נמוכים בגלל שאני רזה
    פעם ראשונה היה 2 זקיקים, פעם שניה היה זקיק אחד ופעם שלישית היה 3-4 זקיקים, זה גם הפעם שנכנסתי להריון שהסתיים שבוע שעבר בהפלה בגלל שהפסיק הדופק

מקווה שעזרתי לך עם ההסבר

הסיכויים גם עם הזרעה יותר גבוהים מאשר קיום יחסים
  • מצטערת לשמוע על ההפלה..

אני עשיתי בדיקות הורמונליות ובדיקות רחם וכלליות- הכל אצלי תקין, בעלי לא עשה..
    בעיקרון יש לנו ילד אחד שהגיע באופן ספונטני אז היה נראה לי מיותר לשלוח את בעלי לבדיקות..
  • ותודה רבה על ההסבר
  • היי לו רק היה לי
    תודה

לגבי הבדיקה כדאי לשלוח אותו וגם רופא פוריות ישלח אותו, אי אפשר לדעת,

שיהיה בהצלחה

בכיף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה