שוב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם- אז שוב הגיע המחזור ( למרות שהפעם התאכזבתי פחות כי הבנתי כבר שהצילום רחם לא עזר). החודש הרופא שלי ראה זיקית של 23 כך שזה היה ממש הביוץ ועדיין לא הצלחנו... קבעתי לרופא פריון והתור הראשון הפנוי רק ב 8.5 כלומר אני מפספסת עוד חודש של ביוץ וזה מעצבן אותי כי ברור שטבעי זה לא יקרה. שאלה- מהרגע שאני אצל הרופא פריון ישר הוא יעשה הזרעה בביוץ הבא או שיש עוד דברים שעושים?( עשיתי בדיקות דם, צילום רחם, מעקב זקיקים ובדיקת זרע לבעלי שיצר בסדר אבל עם תנועתיות נמוכה של 30 אחוז אבל הרופא נשים שלי אמר שזה לא אמור להפריע ).
5 תגובות
עמוד 1
  • מצטערת לשמוע שהחודש לא הצליח..
    בדרך כלל הזרעה על בסיס טבעי זה הדבר הראשון שמנסים, כשיש ביוץ סדיר..
    יש כאלה שמתחילים הזרעה עם איקקלומין..
  • היי , לי עשו בחודש הראשון, מאחלת לך המון הצלחה זה לא דרך פשוטה
  • בהצלחה

ליטלילי

• אצלי ישר התחילו עם הורמונים...
    בהצלחה!
  • תודה רבה- נחכה לראות מה הרופא יגיד לגבי ההורמונים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה