סלקל/כיסא בטיחות ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.

היום הסתובבנו קצת לראות סלקל.
    היינו בחנות שהבחור ממש הסביר לנו והמליץ לנו על דברים.

הוא הסביר שסלקל זה לתקופה מסויימת וכיסא בטיחות ליותר זמן.

אני יודעת שמבית החולים מוציאים אך ורק עם סלקל.
    והבנתי שכיסא בטיחות עדיף יותר.

בשביל להוציא מבית החולים אמחנו יכולים להלוות סלקל ליום אחד.
    האם אתן ממליצות על כיסא בטיחות איכותי וטוב או סל קל ?

אשמח לקבל חוות דעת כי אני מאד מבולבלת כבר
8 תגובות
עמוד 1
  • בנוגע לסלקל זה תלוי
    אני בנאדם של רכב אז זה שימושי לי עד גיל שנה וחצי לפחות.
    מיד אח"כ קנינו בוסטר כזה איכותי... שמותר מגיל שנה.

ומוצצים אצלי רק מאמ

• עד גיל שנה לפי החוק חייבים סלקל, אולי יש סוגים של סלקלים שהופכים לכיסאות בטיחות, אם לזה הכוונה, אני לא מכירה. הרעיון שהתינוק ישב נגד כיוון הנסיעה בסלקל שמאפשר תנוחה חצי שכיבה, בניגוד לכיסאות בטיחות שמיועדים לישיבה בעיקר, למעט כאלה שיש להם אפשרות להוריד קצת את המשענת.
  • אני יודעת שתינוק עד גיל שנה ועד 9 קילו (שניהם ביחד) צריך לשבת בסלקל נגד כיוון התנועה.
    ולגבי המוצצים - אי אפשר לדעת מראש.
    היו לי את השמות הגדולים והיא סרבה לכולם - אוונט, טומי-טיפי, מאמ, בסוף לקחה סרבנים.
    אחרי חודש החלטתי שלא בא לי עליו והחלטתי לתת לה מוצץ אחר.
    טומי טיפי עדין לא לקחה, אבל נוק כן. ומאז אנחנו איתו.
  • כבר התבלבלתי מהכל
  • אצלנו העגלה היתה משולבת ולכן יש לנו סלקל, הוא מגיע עם בסיס בטיחות לרכב שעליו מתלבש הסל קל והתינוק נגד כיוון התנועה
    לגבי המוצצים, אנחנו כל פעם מנסים של חברה אחרת
    הבייבי אוהב את האגודל שלו יותר מהכל!!
    :-):-):-)
    מכל המוצצים, המוצץ של מאמ מחזיק הכי הרבה זמן בפה שלו....
  • טוב עושה לך קצת סדר בבלאגן !
    מותר להוציא את התינוק בכל חפץ שיבוא לך ! אין חוק שאומר שאת חייבת לבוא עם סלקל ,אני גרתי 5 דק הליכה ברגל מביהח ובאתי עם עגלה ,את השני הוצאתי עם מנשא בכלל ,התפקיד של האחיות בתינוקיה לוודא שיש לך כיסא בטיחות או סלקל שמתאימים לתינוק ,מספיק שתגידי שיש לך !
    באיתמר היה לי כיסא בטיחות מגיל 0 של אוונפלאו ,פשוט כיסא של מלך , בהתחלה זה נגד כיוון הנסיעה ואחרי גיל שנה ו10 ק"ג אפשר לסובב עם כיוון הנסיעה ,החיסרונות הן -שהוא נשכב לא מספיק לרך הנולד לכן לדעתי כדאי להלוות בהתחלה לחודש חודשיים סלקל ואז הוא מעולה ,וגם הוא תופס המון מקום במושב . הפעם אני עם סלקל הכי פשוט של 200 ש"ח וברגע שיגיע למשקל ולגיל אקנה כיסא שהוא רק עם כיון הנסיעה שגם עולה סביב 300 ש"ח -כיסא בטיחות עולה בדרך כלל בין 800 ל1200 ש"ח והוא יכול לשמש אותך עד גיל 3-4
  • אני חושבת שהכל עניין של שיקול כלכלי ועתידי לשאר הילדים.
    אני כן קניתי גם סלקל וגם כסא, כי ידעתי שזה ישמש אותי לשאר הילדים שאלד בעז"ה.
    עד גיל שנה בערך היא הייתה בסלקל ואח"כ קנינו כסא.
    יש לי מחסן, כך שיש איפה לאחסן.

יש לא מעט דגמים של מוצצים טובים ואיכותיים.
    הבת שלי אוהבת bibi וגם אני אוהבת אותם, כי הם קטנים וחמודים כאלה.
    בפעם הראשונה שמתי לה את המוצץ שכתוב עליו: I LOVE MAMA
    סתם כדי 'להתגרות' בבעלי..
    תמיד שאנחנו רואים את המוצץ הזה בחנויות, אנחנו צוחקים

l]
  • בדיעבד הייתי מוותרת על הסלקל וקונה ישר כיסא בטיחות מגיל לידה, אנחנו לא הגענו אפילו לגיל שנה לשימוש בו כי דניאל מאוד גבוה. יש עכשיו תקן חדש לכיסאות בטיחות אז אני ממליצה לך לקחת את זה בחשבון אם את קונה גם לילדים הבאים כי גם החוק ישתנה בהתאם http://saloona.co.il/galidavidson/?p=506
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה