מתי נפסקת הרגישות לריחות? האם זה אי פעם ייעבור? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני בשבוע 13, מרגישה הרבה יותר טוב, לא היה ככ נורא עד עכשיו, קצת בחילות, קצת הקאות אבל זה עבר.
    מה שלא עבר זה הרגישות לריחות. מההתחלה של ההריון התחלתי להריח את המטבח ריח ממש מתוק ומגעיל, לכיור יש ריח מזעזע, לכיריים, לכל ארון את הריח שלו. חשבתי שאולי אחרי הנקיונות לפסח שכמובן אותם לא יכלתי לעשות בעצמי זה יעבור אבל זה לא עוזר, ניסינו הכל כלום לא עוזר ואף אחד לא יודע על איזה ריח אני מדברת! זה ממלא לי את כל הבית לפעמים ואני ממש סובלת מזה, חיכיתי שיעברו הבחילות ולמרות שאין לי כבר את הבחילות שהיו בהתחלה אני נכנסת הביתה ומקיאה מהריח.
    מתי זה עובר? האם זה עובר? אני לא רוצה לעבור דירה אני אוהבת את הבית הזה. אני גם עובדת הרבה מהבית ובכלל אוהבת בית אז יצאתי לטייל ולטבע ולעיסוקים אבל אני לא יכולה להמשיך לברוח לנצח. אני רוצה לבשל ולהיות מה שהייתי, לא שטפתי כלים חודשיים, בעלי הפך לעקרת בית והוא לא בנוי לזה.
    האם זה אי פעם יעבור?
2 תגובות
עמוד 1
  • זה תלוי בין כל אחת...
    תופעה די נפוצה הייתי אומרת.
    אני דווקא אהבתי את העניין של בעל עקרת בית
    בנוי או לא בנוי, אנחנו לא משחקות או נהנות מזה
    העולם לא יתמוטט אם הוא יתן קצת יד עד שהעניין ירגע.

• מבינה וממש מזדהה.

אצלי (חודש 9 ++) עדיין לא עבר אבל בהחלט נרגע קצת ופחות זוועתי
    עדיין קשה!!!
    לא יכולה לפעמים להריח את בעלי, מקומות מסוימים גורמים לי לסחרחורת מרוב שהריח מגעיל.
    להמנע כמה שאפשר, לנסות להפיץ ריח שאת כן אוהבת.
    לימון למשל אחלה דבר. מנטרל ריחות מגעילים ויש לו בעצמו ריח יאמי.

וכמה שהבעל לא בנוי להיות עקרת בית, מה לעשות. הוא יהיה חייב להתרגל ולעזור, את הרי לא מתעצלת ח"ו או נגעלת מברירה.
    בע"ה שזה יעבור ומהר
    עד אז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה