עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אז המחזור כבר פה בשיא הדרו.
    הייתי היום אצל זיידמן והוא הסביר לי שכאשר יש רמות עולות של בטא שיורדות לאחר מכן (ושברור שאלו לא שאריות של אוביטרל וכו'), הריון כימי נחשב כהפלה לכל עניין ודבר, במיוחד אצל מטופלות IVF שאצלן ברור כי התרחשה הפריה.

בכל מקרה, הוא שלח אותי לבדיקות קרישיות ואמר שהוא לא מאוד מודאג.
    הוא מאמין שבסוף זה עניין של גנטיקה של העובר ושבסוף צריך רק ליפול על העובר הנכון.
    בסבב הקרוב של מוקפאים נתן לי גם אספירין כתמיכה בנוסף לקרינון..

נקווה שזה יהיה הסבב המנצח.. (כי האמת, קצת נמאס....)

שיהיה *כמעט* סוף שבוע נעים..
    עדי
10 תגובות
עמוד 1
  • היי, לא הבנתי אם הייתה לך בטא שירדה?

תותית
  • כן..
  • אני ממש מצטערת לראות:(
    כמה הייתה לך הבטא?

תותית
  • אספירין זה מצוין במקרה כזה... שמעתי טובות על זה כחלק מטיפול
    בהצלחה יקירתי
  • קרן אור,
    מה זה במקרה כזה?
    זה טוב למי שיש לה קרישיות ונראה לי שנותנים את זה רק למקרה שיש משהו שלא עלה בבדיקות...

מלי-
    הספקתי לבדוק רק ביום ה16 כי הייתי בחול והיא הייתה 31.
    לפני זה היא הייתה יותר גבוהה בטוח לפי עצמת הפס בבדיקות ביתיות שהלכה ופחתה..
  • מאחלת לך החודש הזה להכנס להריון תקין ובריא של 9 חודשים מלאים ותחזרי בידיים מלאות :)

תותית
  • יקרה שלי, שמעתי על כמה בנות ללא קרישיות שהספירין עזר להן פלאים!! באמת... מפתיע פשוט אבל זה כך.. לא יודעת למה אולי הזרימה של ההורמונים טובה יותר בדם.. באמת אין לי מושג אבל זה משהו שמוסיפים לעיתים בחלק מהפרוטוקולים
    אני שמעתי על זה ממקום של חוויות הצלחה..
    כולי תקווה איתך (:
    יאללה למחזור מנצח!!!!!!!
  • נקווה..
    אני צריכה עזרה בשמירה של הריון.. עם הקליטה אני מסתדרת ;)
    בינתיים בשני סבבי הפריה נקלטתי פעמיים.. רק הפעם צריך שגם יישאר..
  • אמן!!!
  • אמן:)

תות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה