עזרה !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חברות
    יש לי כבר יומיים הפרשות חומות, שונות מאלו שמגיעות לפני המחזור. המחזור אמור להגיע בעוד כ-6 ימים
    במקביל כאבים בפטמות.
    ההריון הקודם שלי התחיל בדיוק כך. האם יכול להיות שזו השרשה?
    אתמול ביצעתי בדיקת ביוץ (למרות שאני יודעת בוודאות שכבר היה ביוץ, כרגיל כמו שעון), ויצאו לי שני פסים- פס ביקורת כהה, ופס שני בהיר.
    בכל מקום שקראתי אמרו שזה יכול לבשר על הריון.

מה אומרות??? אני משתגעת, ובדיקת הריון תהייה בעוד מיליון שנה...

4 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה! קנית כם בדיקת הריון?? כבר כמה בנות כאן העידו שהבדיקת ביוץ "עלתה" על ההריון שלהן!!! בהצלחההההה מחזיקה לך אצבעות!

Lironle
  • היי, יש לי ערכה לבדיקה, אבל לא עשיתי עדיין.
    אני מחכה לראות שהמחזור לא מגיע, לפני כן אין טעם. לא???
  • היי בילי.
    לי החודש היה איחור קל במחזור, אחרי זה התחילו לי גם הפרשות חומות ואחר כך הגיעה המכשפה...
    מאוד מקווה שבמקרה שלך ההפרשות מסמלות דבר אחר.
    בכל אופן ממליצה לך לחכות לאיחור ואז לעשות בדיקה ביתית..
    שיהיה בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות
  • היי שני
    לצערי, משהו שנראה כמו המכשפה הגיע הבוקר.
    קצת מוזר, כי מדובר במחזור שמקדים ב-5 ימים.
    אף פעם לא הקדים לי מחזור, מעולם.
    בנוסף, הוא הגיע שבוע אחרי הביוץ (אם נתייחס להפרשות אז אפילו פחות).

הגיוני ? ! ?

אני מבולבלת כי בהריון הקודם היו לי הפרשות חומות-דמיות והלכתי לרופא רק כשראיתי "שהמחזור" לא נגמר. כך גיליתי על ההריון.
    אז למה אי אפשר לעשות שעכשיו זה גם יהיה מין מחזור כזה, כמו אז ???

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה