חדשה פה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות
    כבר הרבה זמן שאני קוראת את הפוסטים ואני חייבת לומר שכל התמיכה ממש מרגשת!!
    אז ככה, אני נשואה כבר שנה וחצי נכנסתי להריון ראשון ( בעזרת איקקלומין) שלצערי הסתיים בהפלה טבעית בשבוע 13 ??, עכשיו אני חודש וחצי אחרי, ויש לי איחור של 3 ימים.
    המחזור שלי מגיע כמו שעון אחרי 26 יום בדיוק!
    עשיתי היום בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית...
    האם עשיתי אותה מוקדם מידיי או שכבר פספסתי את החודש??
6 תגובות
עמוד 1
  • היי שני, ברוכה הבאה!!!
    אני ממש מצטערת לשמוע על ההריון הראשון. אבל הנה את כאן וכנראה חזקה מתמיד:-) האםאת יודעת לומר מתי היה הביוץ שלך? עקרונית בדיקת שתן ביתית יכולה לגלות הריון בערך מהיום ה 12 לביוץ אם הייתה הפריה מן הסתם. אז ככה , אם את אכן עומדת לפי מינן הימים במדויק אז לצערי כנראה הבדיקה צודקת אבל.. ייתכן מאוד שהיה ביוץ מאוחר ואז בעצם כדאי לחכות עוד מספר ימים ואז לעשות בדיקה נוספת! אגב אם הוא לא מגיע , המחזור, בשבוע הבא ... הייתי הולכת לעשות בדיקת דם::-) סליחה שאני שואלת אבל האם זה המחזור הראשון שלך אחרי ...?

Lironle
  • היי לירון, הביוץ שלי היה סביב 8.4, עברו כבר שבועיים מאז ובד״כ אצלי המחזור מאוד מדוייק.
    קיבלתי רק פעם אחת מאז ההפלה- בדיוק 26 יום מאז שעברתי אותה!
    נכון לבוקר- אין מחזור, גם אין סימנים לכך שהוא עומד להגיע אבל מאתמול החזה ממש כואב ונפוח.
    העניין הוא שלקבוע תור לרופא נשים שלי לוקח זמן, יש לי תור רק לעוד 10 ימים בערך, אז אני חושבת שאני אמתין לבינתיים ואולי עוד כמה ימים אשעה שוב בדיקה ביתית אם המכשפה האדומה לא תגיע.
    בכל אופן. תודה על התשובה ועל ההתעניינות.. אעדכן
  • היי לירון, הביוץ שלי היה סביב 8.4, עברו כבר שבועיים מאז ובד״כ אצלי המחזור מאוד מדוייק.
    קיבלתי רק פעם אחת מאז ההפלה- בדיוק 26 יום מאז שעברתי אותה!
    נכון לבוקר- אין מחזור, גם אין סימנים לכך שהוא עומד להגיע אבל מאתמול החזה ממש כואב ונפוח.
    העניין הוא שלקבוע תור לרופא נשים שלי לוקח זמן, יש לי תור רק לעוד 10 ימים בערך, אז אני חושבת שאני אמתין לבינתיים ואולי עוד כמה ימים אשעה שוב בדיקה ביתית אם המכשפה האדומה לא תגיע.
    בכל אופן. תודה על התשובה ועל ההתעניינות.. אעדכן
  • בשביל בדיקת דם לגילוי הריון את לא צריכה את הרופא נשחם שלך. את יכולה לבקש מרופא משפחה. אם לזה התכוונת.
    מקווה שהמחזור בנתיים לא יגיע!!!

Lironle
  • עדיין לא... ( והלוואי שגם לא יגיע)
    אגש מחר.. תודה רבה !!
  • היי לירון, רציתי רק לעדכן שלצערי הרב ה- אכן הגיעה, ואמנם באיחור קל.
    אבל אין דבר, חודש חדש לפני... אמן ויביא איתו רק בשורות טובות..
    שבת שלום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה