לא מגיבה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • או בעצם תגובה חלשה..
    יצאתי שוב לדרך... סבב חדש של הורמונים ובדיקות כי לא היו מוקפאים. הגברנו את המינונים ו.. אני מגיבה פחות מבעבר... כאילו יש זקיק אחד או שניים וזהו.. פעם קודמת שאבנו 9... ועכשיו..
    מנסה לא לחשוב על זה כי חוץ מלהתעצב אין לי ככ מה לעשות
    שיהיה לנו בהצלחה. מנסה לקוות לטוב
12 תגובות
עמוד 1
  • באיזה יום של המחזור את?
  • חכי לפני שנכנסת לבאסה אני רק אחרי שבוע של זריקות נתתי תוצר כמו שצריך בסוף שאבו יפה
  • קרן אור מה שצעכב אתכםם זה רק אצל בעלך או גם אצלך?

ליטלילי

• גם אני הגבתי רק אחרי שבוע וחצי ובסוף שאבו 11 ביציות..
    אל תתבאסי עדיין..
  • תודה לכן.. אפילו הרופא אמר שהתגובה שלי מוזרה... כבר הזרקתי 6 פעמים!! יש פשוט זקיק גדול כבר אבל השאר קטנים. אני ככ חוששת שלא יהיו. גם ככה הופרו 5 מתוך 7. גם ככה מתוכם אף אחד לא שרד ומה שהוחזר גם לא.. אז מה אעשה אם יהיה רק אחד??? בדכ אין לי בעיה במספר זקיקים
    ליטלילי לא ברור מה הבעיה אצלנו ( חוץ מהגיל אבל התחלתי הרבה יותר צעירה...(: )
    בגלל זה הייתי שנתיים עם הזרעות...
    עכשיו אני חוששת שגם מה שהיה בסדר נדפק..
    נקווה שכמו אצלכן הגוף יתחיל להגיב עכשיו
  • קרן אור
    אם תסתכלי על פוסט שלי מלפני חודש כתבתי בדיוק אותו דבר..
    שאני כבר שבוע ומשהו עם מינונים מטורפים ויש רק 3 זקיקים גדולים ומה יהיה אם יהיה לי רק עובר אחד והכל..
    בסוף היו 9 עוברים..
    אל תתיאשי..
  • בת כמה את?
    בדקת רזרבה שחלתית?

ליטלילי

• החודש חגגתי 37. והרזרבה היתה תקינה. כי הגבתי להורמונים והיו 9 זקיקים עם מינונים לא גבוהים. אבל מידי פעם יש תגובה נמוכה. זה קרה לי גם בהזרעות..
    אני ממש חוששת שזה אומר משהו. שהחודש האיכות תהיה נמוכה וכו
    הייתי ממש אופטימית עד עכשיו...
  • אל תחששי יהיה בסדר....
    הגבת טוב בעבר תגיבי טוב גם הפעם.

לגבי הרזרבה זה שיש גם תגובות טובות זה לא מעיד. השאלה אם עשית את בדיקת הדם.

אני גם בטיפול הראשון הגבתי טוב. והרזרבה נמוכנ.

אני שואלת כי זו בדיקה שהם לא ממהרים להציע כיוון שהיא לא בסל אבל יש כדורים שאמי לקחתי שממש עזרו לאיכות הביציות. הם מיועדים לרזרבה נמוכה.

כך שלמי שבדקה ויש נמוכה או גבולית - אני ממליצה לנסות אותם

אההההה ומזל טוב

ליטלילי

• ליטלילי יקרה שלי, מה שלומך?.. עדכני קצת על מצבכם? לאחותי יש תאומים אניניןדעת שזה הריון לא קל תמיד...
    לגבי הרזרבה, בבדיקה יש אחת האינדיקציות שהעידה על רזרבה נמוכה יחסית אבל הרופא אמר שלפי דברים אחרים נראה שהרזרבה תקינה..אחד מבם זה התגובה להורמונים..
    את יודעת מה, חברה שלי בארה"ב.. אולי אבקש ממנה לקנות לי? אני זוכקת את ההתכתבות על זה.. איך קוראים לכדורים? ומתי מותר להתחיל לקחת אותם? אני זוכרת שכתבת שבארץ מאוד יקרים..
  • היי.. כן באמת לא פשוט ההריון. בלי זופרן אני לא יכולה לתפקד. והלחצים נורא גדולים. הכל מפחיד... אבל הרעיון של תאומים ממש כייף מאוד רציתי (:

הכדורים, לא יכולים להזיק. בחול הם נמכרים כתוספי מזון על המדף. ועולים שם בערך 100 שקל או פחות לקופסה.
    פה קניתי אותם ב 280 שקלים לקופסה.
    אחריי חודשיים איכות הביציות השתפרה פלאים וגם נקלטנו......

אין משהו שמוכיח שזה ישירות בגללם אבל אין לי הסבר אחר לזה שאחריי שנתיים פתאום כשלקחתי אותם משהו פתאום השתנה. גם בתגובות וגם באיכות...

הם נקראים dhel
    ליטלילי

• תודה יקרה שלי.. אני אברר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה