המשך טיפול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר, מה שלומך?

אז ככה, היום התחיל לי הכתמות חומות כפי שבדרך כלל מתחיל לי המחזור, לכן אני מניחה כי מדובר במחזור גם לאור העובדה שהתרחש ביוץ לפניי שבועיים, בדרך כלל הדימום החזק מתחיל יומיים שלושה לאחר מכן (ז"א ביום ראשון בערך).
    השאלות שלי הן כאלה:
    1. לאור העובדה שקיים אצלי שארית מאוד זעירה, האם כדי להתחיל טיפול עכשיו?
    2. למרות שהיה לי ביוץ טבעי ורירית מעולה, האם אתה ממליץ על טיפול עם איקקלומין שוב? אני מפחדת להסתמך על הטבע ובכך לפספס..
    3. אני חוששת לקחת איקקלומין ושהשארית תישאר ובכך לא אוכל לבצע הזרעה - האם ניתן לבצע בדיקת א.ס יומיים אחרי הדימום הקשה (ועדיין להיות במחזור) ולעשות א.ס? לראות אם השארית יצאה ובכך בעצם לדעת אם להתחיל טיפול או לא? כי איקקלומין לוקחים ביום החמישי למחזור, אז לראות ביום השלישי עדיין עם דימום ואז להחליט?
    תודה רבה לך ויום נפלא!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. לא, כדאי לחכות למחזור הבא ולוודא שהכל יצר
    2. לא, ממליץ על טיפול
    3. לא, צריך לחכות למחזור הבא

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה