היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות יקרות, מזל טוב לכל מי שילדה!!!! המשך קל ותקין לכל אלה שעדיין סוחבות... הנייד שלי בתיקון מלפני החג ולכן לא נכנסתי לפורום הרבה זמן (אני נכנסת רק מהנייד כי המחשב בבית לא נגיש-נמצא בקומה מעל וכמעט לא יוצא לי להיכנס מאז שהצטרפה הנסיכה למשפחתנו). נכנסתי רק לראות מי ילדה ולאחל מזל טוב ולצערי לא הספקתי לקרוא את שאר השרשורים.. אז שתהיה שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם ואחזור כשהנייד יתוקן..
3 תגובות
עמוד 1
היי יקירה!!! את חסרה לנו, מתגעגעים אלייך מאד. תקפצי לעדכן מה אתכם בהזדמנות...
תודה בנות. אנחנו בסדר גמור. לתינוקת קוראים אלה והיא מקסימה.בת חודש וחצי וממש ערנית, מחייכת ומזהה אותי. הגדולה ממש אוהבת אותה ומתלהבת ממנה. מהעבודה כבר שואלים מתי אני חוזרת ואני לא מאמינה שכבר עברו חודש וחצי מהלידה. אני מתכננת להיות איתה בבית עד 1/11 (אחרי החגים). אגב, מישהי מכירה מטפלת מחולון?? לא היה לי נייד כשלושה שבועות ורק אתמול הוחזר לי מתיקון, מקווה לחזור ולהיות יותר בפורום. נשיקות לכולן