היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז היום עשיתי בטא אחרי הפריה ראשונה, והתוצאה היא 6 - שאריות אוביטרל. אין הריון החודש. חייבת להגיד שלא ממש הופתעתי כי כבר אתמול התחיל דימום... עכשיו חודש הפסקה ואחריו טיפול חדש
8 תגובות
עמוד 1
ההפריה הראשונה היא קצת שוק
בפעם הבאה יהיה טוב יותר
נשיקות
ליטלילי
שיהיה בהצלחה כבר בחודש ההפסקה!
לא להתבאס נשמה ההפריה הראשונה היא הכי מבאסת אם היא לא מצליחה גם לי החודש לא הלך, חודש הבא אני ואת עם בטא הכי מהמם
היי טלי מצטערת לשמוע מחזיקה לך אצבעות לקליטה בחודש הפסקה להרבה זה קורה
בהצלחה
תודה בנות האמת שאני הכי מתבאסת לחכות חודש ואצלי המחזור הטבעי ארוך... אבל אין מה לעשות צריך הרבה סובלנות בטיפולים, אז נחכה עוד חודש העיקר שבסוף זה יצליח
לא נשארו עוברים מוקפאים?
תות
נשאר אחד ממש קטן - 2 תאים, אז לא ממש בונים עליו. הרופא שלי אמר שנשלב אותו יחד עם הטריים.
מעולה!!! שיהיה לך בהצלחה בהחזרה הבאה ושהיא תיהיה המנצחת :)