רופאת נשים מומלצת ברחובות/נס ציונה - כללית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    אני בשבוע רביעי+5 (גיליתי לפני ארבעה ימים שני בהריון באמצעות בדיקת בטא :) ואני מעוניינת לקבוע תור לרופא נשים למעקב הריון כבר בשבוע הבא.
    האם יש לכן המלצות לרופא/ת נשים מומלץ/ת באזור רחובות/נס ציונה בקופת חולים כללית?
    (התור הפנוי היחיד לשבוע הבא היה לד"ר אירינה יעקובוביץ אז תפסתי אותו, אך במידה והיא איננה מומלצת אני מעדיפה לשנות את התור בהקדם..)

תודה רבה!!
9 תגובות
עמוד 1
  • הייתי מביאה לך המלצה לרופאה סופהדרך
    אבל אני במאוחדת

• בראשון לציון או יבנה.... ואני אצלו מההריון הראשון משנת 2005 ולא מחליפה אותו.....
    עובד עם מכבי וכללית...
    חפשי קורפורטי שבתאי !

• תודה בנות!
    אתן יודעות מתי אמורות לעשות אולטרסאונד ראשון?
  • סביב שבוע 7
  • דר דורה מילמן היא מדהימה אל תוותרי על תור אליה. בהצלחה!
  • תודה :)
    האם יש אצלה אולטראסאונד?
  • ד"ר אירנה יעקובוביץ רופאה מקצועית. עניינית. נתנה מענה לכל שאלה ששאלתי בפירןט ובסבלנות. מומלצת.
  • מומלצת. מזל שמצאת תור. מטפלת במקצועיות ובסבלנות.
  • תודה :)
    האם יש אצלה אולטראסאונד?
    יש לה אולטרסאונד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה