בדיקת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    הפסקתי גלולות לפני כחודש-קיבלתי מחזור ב 16.3 ואחריו לא לקחתי גלולות.ביום רביעי האחרון 23.4 קיבלתי שוב מחזור-אחרי 39 ימים.קניתי ערכת ביוץ אך איני יודעת ממתי להתחיל לבדוק.בהוראות כתוב שיש לחשב את אורך המחזור מהמחזור הקודם ועד האחרון וממספר הימים שמתקבל להפחית 17 ימים ואז להתחיל לבדוק-אצלי זה יוצא 22 ימים.זה נראה לי מאוחר מידי-האם זה הגיוני?ואם לא-מתי כדאי להתחיל לבדוק?
    תודה :)
8 תגובות
עמוד 1
  • היי זה הגיוני, אצלי זה ככה. הזאלה החשובה היא , האם בין ווסת לווסת עוברים 32-35 יום? ככה זה א לי ואז זה נכון שהביוץ הוא בערך מהיום ה 29-21 משתנה.. וגם אז הופעת הפסים הכהים היא מעידה על הפרשת הורמון הביוץ אבל זה לא אומר בהכרח שבאותו היום מתרחש הביוץ. מרגע הופעת הפסים הביוץ יכול להתרחש עד 48 שעות. אז שימי לב ותתנו עבודה סביבהימים האלו
    Lironle
  • עד עכשיו בין מחזור למחזור היו 28 ימים כי זה היה סדיר עם גלולות...זה המחזור הראשון בלי גלולות והוא הגיע רק אחרי 39 יום.אני מפחדת להסתמך על החישוב הזה ולפספס אולי את הביוץ החודש-כי אני לא יודעת איך המחזור שלי בלי גלולות וחודש אחד זה לא נראה לי מספיק לאינדיקציה של מתי הביוץ...אז חשבתי להתחיל לבדוק כבר ביום ה 9 של המחזור-אבל אצטרך הרבה ערכות ביוץ בשביל זה :/
  • אחרי שמפסיקים גלולות יכול לקחת זמן עד שהמחזור מסתדר (אצלי כבר 4 חודשים ולא הסתדר). את יכולה לחכות עוד חודש עד לוסת הבאה ואז יהיה לך ממוצע כלשהו. קחי בחשבון שיתכן מאוד והמחזור לא יהיה הכי סדיר בכמה חודשים של אחרי הפסקת גלולות. ולפעמים גם קיימת תופעה שהמחזורים הראשונים אחרי גלולות הם מחזורים ללא ביוץ. העיקר לא להלחץ ולדעת שזה נורמלי.
    כמובן את יכולה לבדוק כל הזמן ביוצים עם בדיקות ביוץ. אני ממליצה להזמין משלוח מחו"ל זה הרבה יותר זול ואז לא תתקמצני ותוכלי לבדוק כמה שתצטרכי.
    בהצלחה!
  • תודה :)
  • היי שירן, אני אומרת כל יום לבדוק ביוץ זה עולה בין 80 ל100 שקל זה לא כזה נורא , מילנה את צודקת לגמרי לגבי ההזמנה מחול אבל נראה לי סתם מבאס לחכןת למשלוח:-) בהצלחה שירני מחכות לך שתבשרי לנו בשורות טובות במהרה, אמן!

Lironle
  • אמן לכולנו :-)
    לבדוק כל יום אבל מאיזה יום?
    אם קיבלתי ביום רביעי-בתחילת המחזור זה מיותר לא?
    חשבתי להתחיל לבדוק מהיום השביעי בערך כל יום
  • תבדקי מהרגע שהוא נגמר , וזה מתוך הנחה שאת לא כאחוז הבודד בודדי של בנות שמבייצות במהלך המחזור. תבדקי מהרגע שהמחסור נגמר. ככה את תדעי בדיוק מתי הביוץ מגיע . בחודד הבא , במידה ולא נקלטת כבר החודש , תדעי ממתי להתחיל לבדוק :-) בהצלחה

Lironle
  • תודה (;
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה