אבל אמא ..מאיפה תצא התינוקת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שואל אותי בני החמוד כשהוא מנשק לי את הבטן בבוקר במיטה
    פעם ראשונה שלא ידעתי מה לומר לו...

מה אומרים?!?

10 תגובות
עמוד 1
  • בן כמה הוא?
    לפני מספר חודשים הגדול שלי שאל את אותה השאלה, הסברתי לו שהתינוק יוצא מפתח מיוחד אצל האישה שנקרא פות. הוא שאל איפה הפתח נמצא אמרתי לו שזה הפושפוש והפתח מתרחב במיוחד בשביל התינוק שיוכל לצאת ואז חוזר לגודל הרגיל.
    הוא קיבל את זה מאוד בטבעיות.
    השבוע באו לבקר אותנו חברים עם תינוק והוא שאל איך אלוהים עזר לתינוק להיכנס לבטן של אמא שלו. כאן התלבטתי מה לענות בסוף אמרתי שאמא ואבא של התינוק אהבו מאוד מאוד ואלוהים עזר להם והתינוק התחיל לגדול בבטן. בינתיים התשובה סיפקה אותו, נראה מה יהיה בהמשך...
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• פלפלת, קראתי את התשובה שלך וממש התרגשתי!
    אנסה לזכור את הניסוחים לימים שזה יהיה רלוונטי עבורנו חחח

• פלפלת..האם כתבת פעם לפני ארבע שנים בויינט פורום הריון ולידה?(-:

הוא בן ארבע וחצי
    ואני מאוד פתוחה ומסבירה לו הכל...ונהנית ללמד אותו על העולם
    והפעם זה היה...המממ...בבוקר במיטה אני עם גופיה בלבד
    ןוהוא שוכב איתנו וצוחק איתנו במיטה...וזה פשוט היה קשה להסביר

אבל אם יתעקש אסביר כפי שאת הסברת
    זה ההסבר האמיתי תכלס...יש לי סרטים שיסתובב בגן ויספר שהפושפוש של אמא שלו נפתח .
    וברור לי שהשאלה הבאה תהיה איך היא נכנסה לבטן...
  • חחחחחחחח
    למזלי נהוראי עדיין קטן...

• אני הייתי פחות ספיציפית לגבי המיקום ושם האיבר ,הסברתי לאיתמר שיש לאמא רחם ששם נמצא וגדל התינוק ורק לאמהות יש רחם ,כשהתינוק מוכן לצאת האמא הולכת לבית יולדות והמיילדת עוזרת לה ללדת או שהמיילדת מגיעה אליה הביתה ,הסברתי לו שיש לאמא בגוף משהו שדומה למגלשה וככה התינוק מתקדם עם הראש למטה כמו במגלשה עד שהמיילדת תופסת אותו וככה היא עוזרת לה ללדת . המגלשה כמובן הייתה התסמיך שלי לתעלת הלידה . זה סיפק מאוד את איתמר ,כששאל איך נוצר התינוק ,הסברתי שלאמא יש ביצית ולאבא יש זרע וזה כמו ששותלים זרע באדמה ויוצא צמח ככה גם עם תינוק כשהזרע נכנס ופוגש בביצית נוצר עובר ,והוספתי שאפשר ליצור עובר כשמתחתנים ואוהבים . הוא היה גם בן 4 וחצי ,מאז לא שאל , אם ישאל עכשיו אסביר כנראה יותר
  • לא כתבתי בפורום ynet...
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• מאיה תשובות פשוט מקסימות.

• לי היה יותר קל בלי לשקר - ילדתי את שני הם בניתוח קיסרי -

Free image hosting by
    htt
  • אכן הסבר מקסים...אבל הבן שלי אוהב להבין את זה באופן מוחשי
    אחרת הוא מתוסכל מחוסר הוודאות.אני מסוגלת להבין את זה...הנה זה שם, אבל איך לעזאזל, יוצא?(-:

כרגע, נניח לזה...אחרי הלידה בטח ישאל שוב.
    קניתי לו את הספר בבטן של אמא שזה ספר מצחיק עם תמונות..מרימים את הבטן ורואים מה יש שם בפנים... תחילה נלחץ אחרי זה אהב וצחק וכרגע מתעלם ומתרכז בסיפורי חגים באופן מתמיד או ספרים שלו מגיל שנתיים וחצי שלוש, בטענה שאחרי שהתינוקת תיוולד הוא יביא לה הכל והם לא יהיו יותר שלו....כפרעליו ,אלוהים מה עובר על הקטנים האלה...
  • במקרה שלי היה מזל. הבן שלי כבר המציא לעצמו סיפור אך התינוק יוצא משם ואני לא התווכחתי . אותי הדאיג שהוא לא יתן לי לנסוע לחדר לידה בלעדיו אז רק הכנתי אותו מראש שהבטן של אמא (שלי) תהיה מספיק גדולה ולתינוק כבר היה צפוף, הוא ירצה לצאת ואני ואבא ניסע לרופא שיעזור לנו להוציא אותו, והבן שלי כבר השלים בעצמו את שאר התמונה - שהרופא יפתח דלת מיוחדת בגב ויוציא את התינוק (נראה לי שהוא ראה אולי בובה כזאת שיש לה בטן שנפתחת כמו דלת ובפנים יש תינוק).
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה