סכרת הריונית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר
    בשבוע 33 אבחנו לי סכרת הריונית על סמך תוצאה אחד אחרי שעה גבוא 190 ותוצאה אחרי שלוש שאות נמוכה מדי49 . בהריונות הקודמים לא היה סכרת. היתי אצל דיאטנית ורופת סכרת ונתנו לי מד סוכר. כל השבוע היתי מודדת וכל הערכים היו תקינים. היום קצת הגזמתי עם האוכל כי היה אירוע משפחתי ואכלתי קצת יותר ממותר . כשמדדתי סוכר כי חצי שעה לאחר שסיימתי לאכול היה 153 ועוד כי שעה 123.
    העם יכול להיות שאחרי חצי שעה ערך 153 וזה סביר כי לא עברה שעה?
    והעם יכול להיות שכל 10 דקות משתנה ערך למספרים משמעותים? כי כשקיבלתי ערך 153 מדדתי שוב לאחר 10-15 דקות וערך ירד ל 119
    ממתי רואים עליית בסוכר העם מייד אחרי אכילה או לא?
    והעם בגלל האירוע החד פעמי הזה יכול לזיק לאובר שלי?
    היום אני בשבוע 34+2 .הטור אצל רופא נשים עוד כשבועיים.
    העם אלי לעשות איזה שהו מעקב צמוד יותר מעכשיו כמו מוניטור (אני מרגישה טוב וגם תנועות של עובר מרגישה טוב וגם לחצי דם תקינים) או עם הרגשה בסדר להגיעה לרופה לפי טור עוד שבועיים.
    המון תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יכולות להיות מדידות שונות בטווח זמן קצר, אבל חשוב לבדוק כי המכשיר מכויל היטב וכי הגלוקומטר תקין.
    חריגה חד פעמית לא תזיק לעובר.
    החל משבוע 32 מומלץ מעקב מוניטור אחת לשבוע.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה