מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    היום עשיתי העמסת סוכר חוזרת
    שתיתי את זה בלי בעיה אבל אחרי הבדיקת דם
    היו לי המון המון סחרחורות ולא יכלתי לעמוד על הרגליים
    הייתי שם בערך שעתיים.
    העדפתי שלא ללכת לעבודה.
    ושמעתי שמגיע לי מבחינה חוקית להעדר לצורך בדיקות בהיריון עד 40 שעות
    השאלה שלי היא כזו: גם אם הבדיקה לא הייתה למשך כל היום המעסיק מחוייב לשלם לי על כל היום? או שהוא משלם לי רק על השעתיים שהייתי? איך זה הולך בדיוק?
    אני כל כך מבולבלת ותשושה שאני לא יכולה לנסוע לעבודה עד תל אביב בשביל 4 שעות עבודה
    הם מחוייבים לשלם לי על כל היום הזה?
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק, שמחה לקרוא שאת אחרי.
    שהתוצאות יהיו פרפקט בע"ה
    ותרגישי טוב!!!

הבאת אישור רפואי מהמרפאה?

• שירה תודה יפתיייי
    כן הבאתי אישור מהמרפאה
  • היי-
    שאלתי את בעלי בשבילך הוא רואה חשבון ומבין בזה.
    אז ככה - אם המעסיק שלך לא קטנוני הוא יכול להכניס לך את השעות של יום העבודה של היום הזה בתוך 40 השעות שמגיעות לך ואם לא ובכל מקרה כדאי לך לגשת לרופא המשפחה להגיד לו שאת מסוחררת מהבדיקה ותתקבלי יום חופש שאותו תקזזי מ-40 השעות המגיעות לך.
    תרגישי טוב ובהצלחה עם התוצאות.
    [center]
  • טוב לשמוע שעבר בסדר , שיהיו תוצאות תקינות
  • תודה רבה לכולכן!

ותודה לילך שבדקת לי עם בעלך

• נקווה לתוצאות תקינות ותרגישי טוב!!

אני באותו היום אחה"צ הלכתי לרופא המשפחה וביקשתי אישור מחלה כי לא הרגשתי טוב אחרי הבדיקה ופשוט דיווחתי יום מחלה (כשעידכנתי בעבודה על ההריון הוסיפו לי 40 שעות מחלה למה שכבר נצבר לי).

אגב כשעשיתי את ההעמסה של ה100 הודעתי בעבודה מראש שלא אגיע כי כבר היה לי ניסיון רע ושלחתי באתר של מכבי פניה לרופא משפחה שיוציא לי אישור מחלה. האישור חיכה לי באותו היום באתר מוכן להדפסה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה