איחור במחזור ובדיקת דם שלילית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות
    האם למישהי קרה משהו כזה:
    הפסקתי גלולות חודש שעבר המחזור האחרון היה ב25.3
    מאז לא קיבלתי מחזור חמישי שעבר ב24.4 עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית בכל אופןו עדין לא קיבלתי מה אתן אומרות? יש סיכוי להריון?

Ssss
9 תגובות
עמוד 1
  • היי. אם לא קיבלת בימים הקרובים, לכי לעשות שוב פעם. יכול להיות שמדובר בביוץ מאוחר :-) ההצלחה

Lironle
  • תודה אני אנסה שוב בשבוע הבא

Ssss
  • בנות היום עשיתי בדיקת הריון יצא חיובי מה עושים עכשיו???אני בלחץץץץץ

Ssss
  • מזל טוב מותק!!!

תקבעי תור לרופא נשים שלך והוא כבר ינחה אותך, יש סדרת בדיקות שתצטרכי לעבור בתקופה הקרובה,

שיהיה בהצלחה והריון בריא וארוך!!
  • מזל טוב ענקי
    לכי לרופא שבוודאי ינסה לאמת את ההריון בבדיקת דם ויפנה אותך לאולטראסאונד ע״מ לראות שק הריון בתוך הרחם

בהצלחההההה והריון תקין ;)

.
  • עשיתי בדיקת דם הבטא יצא לי 775 יום שני יש לי אולטרסאונד ראשון אני ממש מתרגשת

Ssss
  • מזל טוב:)
    שיהיה תקין בריא ושלם:)
  • בעיקר נהנים ועוברים לפורום של ההריון
  • תודה רבה
    מחזיקה לכן אצבעות ומקווה שחודש הבא תעברו גם לפורום הריון

Ssss
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה