התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
8 תגובות
עמוד 1
  • מסכימה עם בעלך !
  • אני לא מסכימה עם בעלך

• מסכימה עם שירה!
    בדברים כמו מזרון אסור להתפשר
    אני בדעה שמי שקונה בזול בסוף משלם ביוקר.
    בהצלחה מקווה שבסוף בעלך ישתכנע
  • שמעי, את לא חייבת לקנות מזרן שעולה 450 ₪
    פשוט תוודאי שמה שאת קונה הוא מזרן קשיח, כי בתכלס זה מה שחשוב בשנה הראשונה.
    נכון, בעריסה הם ישנים על מזרן הכי פשוט, אבל הוא עם תו תקן וזה מה שהכי חשוב.
    אנחנו קנינו מזרן שעלה גם משהו כזה - בסביבות ה 400 ₪ והיא עדין לא ישנה עליו.
    אני לא יודעת לאמר לך אם הוא יותר טוב מהמזרן הפשוט שיש לה כרגע בעריסה ועלה 80 ₪....
  • התשובה שלי מחולקת ל2
    מצד אחד יש הבדל בין המזרנים השונים מצד שני אני אישית השתמשתי בהכי פשוט עם שני הילדים.
    העצה שלי היא כזאת : אם את באמת חושבת שמזרון טוב יגרום לאגם ובעיקר לך לישון טוב יותר אני הייתי מנסה ביד 2 יש אנשים שמוכרים מזרונים מעולים בחצי ממה שהם קנו אותם. אם את רוצה רק חדש ולבזבז כמה שפחות לכי על הכי פשוט.
  • אני קניתי את הפשוט במוצצים ב- 160.
    שאלתי את אמא שלי על איזה מזרן אנחנו כתינוקות ישנו, היא ענתה שעל מזרן פשוט ואני סגרת את העסקה עם המזרן הזול.
    אני די בטוחה שגם רוב מי שכותבת כאן ישנה על מזרן כזה וכולנו יצאנו יפות וזקופות קומה.
    לי באופן כללי היה קשה עם העליהום שעושים על הורים, שבהתחלה מציעים לי מצעים ב 450 {לעצמי אני לא קונה במחיר כזה!}, ואז ב 300, ב 150 ורק אז ציינו שיש סדינים ב 16 ש"ח ליחידה.
    ובכל זאת, כמו שכבר אמרו לך, אם זה נותן לך שקט קני מזרן יקר יותר.

• אני גם לא התפשרתי בקטע הזה
    קניתי חדר שינה פשוט לילד אבל מזרון השקעתי עלה לי בסביבות ה 550
    בידיוק כמו שעשינו לעצמנו קנינו חדר שינה לא יוקרתי אבל השקענו במזרון של המיטה..
  • לגבי מיזרן נושם שמונעה מות בעריסה חס וחלילה לדעתי זה באמת בולשיט . מצד שני לדבי תמיכה ומניה בעיות אורטופדיות , בד שלא פולט חומרים רעילים לא מתפשרת . עם גדול היתי עם מזרן פשוט . עם קטנציק שיושן באוצה מיטה קנינו כבר אחרי שנולד מיזרן אכותי בחות של עמינח . הוא יהיה במיטה זאת לפחות עד גיל שנתיים . גם אם מזרן עולה 750 ש"ח מדובר על עלות של שקל ליום (עלות של טיטול אחת או 2 ) . אני אקנה מיטה טיפה יותר זולה אבל מיזרן חשוב מה עוד שזה יכול לשרת גם ילדים אחרים .
    גם על המיזרן שלי אני לא מתפשרת.
    Free image hosting by
    htt
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה