היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אני עוד לא אחת מכן, מקווה שבע״ה אצטרף בקרוב.. יש לי ילד אחת מהמם ואני מנסה להיכנס להריון שני כבר 8 חודשים ללא הצלחה (אחרי שהילד הראשון היה הצלחה מיידית..) עשיתי בדיקות הורמונליות וגינקולוגית והכל אצל תקין פיזית והורמונלית, 2 שאלות לי אליכן- 1. שמטרידה אותי מאוד- לפני המחזור יש לי 6 ימים הפרשות חומות בהירות וכהות, האם זה עלול להפריע לכניסה להריון? יש כאן בנות שהיה להן את ההפרשות האלו ובכל זאת נכנסו להריון? (הרופא לא מתייחס להפרשות האלו למרות שאני מתלוננת עליהן כל פעם..) 2. כמה זמן לקח לכן להיכנס להריון? :-( זה מייאש ומתסכל אותי, חשבתי שאם הגוף שלי היה מוכן בעבר לקליטה של עובר והריון תקין אז הפעם זה יהיה קלי קלות והתבדתי.. אשמח להארות והערות תודה
4 תגובות
עמוד 1
מתוקתי קודם כל תדעי לך שכל הריון שונה מחברו. ז שנקלטת טבעי מוכיח לך שהכל בסדר גמור. יכול להיות שיש לך שחלות פוליציסטיות? אני רק בהריון הנוכחי אובחנתי. ואז הבנתי למה לקח לי קצת זמן.
חייבת לומר לך ששמונה חודשים זה יחסית זמן קצר אני מבינה שהלחץ נובע כי בראשון נקלטת מיד אבל העיכוב כרגע זה יכול להיות ממיליון סיבות. כמו לחץ! או שינוי ימי ביוץ, או פספוס ביוץ...
אם זכור לי נכון, אני נקלטתי עם תהל אחרי 7 חודשים ובנוכחי אחרי 8 חודשים.
פשוט ידעתי שאני מסוגלת טבעית למרות שזה לוקח זמן האמנתי באלוקים ובגוף שלי... והרפתי. והרגעתי. וברוך ה' נקלטתי בעיתו ובזמנו
יש לי ביוץ כל חודש ומחזור, לא אובחנתי כפוליציסטית.. בא לי שיאבחנו אותי כבר כדי שיתנו לי טיפול הולם
תודה על המילים החמות, מקווה שגם אני אוכל להגיד שלקח לי 8 חודשים (החודש זה החודש השמיני לניסיונות..)
אם עד כה זה לא עבד, אני הייתי מנסה לחשב את הביוץ על פי היום ממנו מתחילות לך ההפרשות החומות. אולי זה מה שיעזור לך 'לתפוס' את הביוץ ולהקלט. אני רוצה להאמין שאין שום בעיה, אלא פשוט שאת לא מצליח לחשב נכון את הביוץ שלך
בהצלחה
הייתי חודש קודם במעקב זקיקים והביוץ שלי קרה בלי קשר להפרשות החומות, הוא היה ביום ראשון לפני שבועיים -ליל הסדר- (ביום חמישי הייתי אצל הרופא..) והיום הייתי אמורה לקבל אבל ההפרשות החומות שהתחילו כבר ביום שלישי האחרון עוד נמשכות...