שאלה לגבי דימומים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה אני שבוע חמש פלוס שלוש, היה לי דימום לפני ארבעה ימים בערך, התחיל כדימום ורוד ונמשך לממש דימום כמו מחזור, רצתי לרופא הוא התנהג כמו אידיוט (כפי שכבר כתבתי כאן), שלושה ימים הייתי במיטה ולא זזתי הרבה, ועכשיו מהצהריים הדימום חזר! בדיוק באותה צורה... ורדרד ועכשיו דימום כמו מחזור....
    האם אני צריכה להיבהל ולרוץ שוב לרופא? או שזה נורמלי?

נ.ב.
    בשני ימים האלה שאני מדממת אני ובעלי עשינו חח משהו שאני אפילו מתביישת לכתוב אבל ככה מביאים ילדים לעולם לא?
    האם זה קשור?

אני כל כך נבוכה... אבל גם בלחץ חח
    תודה לכל העונות!
    מיקה
3 תגובות
עמוד 1

• שלום לך

אני קודם כל מציעה לך לעבור רופא ולא לסבול יחס שאינו הולם אישה בהיריון , אשר סובלת מדימום ומן הסתם מודאגת
    וחרדה.
    פשוט תלכי בהקדם להיבדק אצל רופא אחר ותביני מה עלייך לעשות...לא בדיוק יודעת מה אמר לך הרופא הקודם, האם לנוח או לא...

יש הריונות שמתחילים עם דימומים וזה פשוט עובר...

וממש לא הייתי מקיימת יחסים עד שאני יודעת שהכל עובר או מקבלת אישור מהרופא לכך. תאמיני או לא ,לא קיימנו יחסים כל ההיריון כי סבלתי נורא מדליות באיבר מין ויחסי מין כואבים ומחריפים את התופעה ..אז פשוט נמנענו..מה לא עושים בשביל....

תרגישי טוב!
  • מסכימה עם איצושית. גם אני בתחילת ההריון.
    לפניי 3 שבועות בערך גם היו דימומים והלכתי למיון. הרופא אמר לי קודם כל לנוח ולא לקיים יחסים בינתיים.
    הרחם צריך להתרגל למצב החדש שם. גם ככה הכל רגיש. תתאפקו קצת וכשתתקדמי בשבועות והדימומים יפסקו תוכלו שוב......

בהצלחה

ליטלילי

• מסכימה עם איצושית. גם אני בתחילת ההריון.
    לפניי 3 שבועות בערך גם היו דימומים והלכתי למיון. הרופא אמר לי קודם כל לנוח ולא לקיים יחסים בינתיים.
    הרחם צריך להתרגל למצב החדש שם. גם ככה הכל רגיש. תתאפקו קצת וכשתתקדמי בשבועות והדימומים יפסקו תוכלו שוב......

בהצלחה

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה