אוביטרל גורם לאיחור במחזור? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אשמח אם מישהי תדע לענות לי.
    עברו 20 יום מאז שקיבלתי זריקת אוביטרל, 19 יום מהביוץ.
    לפי הרופא המחזור צריך להגיע עד 14 יום מהביוץ.
    שמחתי שיש איחור במחזור. קבעתי למחר בדיקת דם, כשאני בטוחה שמחר סוף סוף היא תצא חיובית.
    פתאום היום התחילו הפרשות חומות שתמיד יש לי לפני מחזור.
    יכול להיות שאוביטרל מה שגרם למחזור לאחר? ובעצם המחזור בדרך? אם לא אז מה זה ההפרשות האלה?
    אני ממש במתח, ומחר נראה כל כך רחוק. ויותר מזה מפחדת שוב מהאכזבה של תוצאה שלילית.
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,

אוביטרל יכול לעכב מחזור אבל בדרך כלל לא יותר מ-11 יום מהרגע של הזריקה (פלוס מינוס יום אולי...).
    את לוקחת תמיכה נוספת כלשהי, נרות לנרתיק למשל? כזו תמיכה כל עוד ממשיכים לקחת אותה יכולה לעכב מחזור. בגדול לא סביר שיש כזה איחור בגלל אוביטרל.
    לדעתי יכולת לעשות בדיקה 14 יום מהביוץ.
    לגבי ההפרשות לא חייב שזה יהיה מחזור. תעשי בדיקה מחר, ומחזיקה לך לתשובה חיובית.
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי tali15

היי,

אוביטרל יכול לעכב מחזור אבל בדרך כלל לא יותר מ-11 יום מהרגע של הזריקה (פלוס מינוס יום אולי...).
    את לוקחת תמיכה נוספת כלשהי, נרות לנרתיק למשל? כזו תמיכה כל עוד ממשיכים לקחת אותה יכולה לעכב מחזור. בגדול לא סביר שיש כזה איחור בגלל אוביטרל.
    לדעתי יכולת לעשות בדיקה 14 יום מהביוץ.
    לגבי ההפרשות לא חייב שזה יהיה מחזור. תעשי בדיקה מחר, ומחזיקה לך לתשובה חיובית.

תודה על העידוד! :)
    אני לא לוקחת תמיכה נוספת.
    עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית ואמרתי בטח המחזור יגיע חיכיתי כמה ימים ולשמחתי לא הגיע. בגלל זה קבעתי תור לבדיקת דם אני כבר לא יודעת כמה בדיקות ביתיות אמינות. רק שממש התבאסתי לגלות היום את ההפרשות האלה..
    אני ממש מקווה לקבל מחר בשורות טובות.
    תודה!!!!
  • ההפרשות האלה לא בטןח שהן דימום של מחזור. יכול להיות השתרשות.....

תעשי בדיקת דם.. בהצלחההה

ליטלילי

• לצערי אני קיבלתי יותר מפעם אחת מחזור אחרי 19 יום מהאוביטרל..
    מאחלת לך בטא חיובית!! בהצלחה
  • לצערי התשובה יצאה שלילית... כנראה שהמחזור בדרך.
    אוף עוד ניסיון שנגמר באכזבה! :(
  • מצטערת לשמוע מתוקה .
    תשאלי את הרופא למה יש לך איחורים כאלו מבלי שהושג הריון, זה יכול להיות חשוב.
    ובהצלחה בחודש הבא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה