אולי משהי מבינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מנסה להיכנס להריון חצי שנה
    בזמן האחרון דימומים לא סדירים בבדיקת צוואר הרחם יש לי אקטרופיון וממה שהבנתי מהרופא שזה שום דבר חריג זה משו בשינוי מבנה הצוואר ולעיתים הוא מדמם ואין קושי בכניסה להריון ..השאלה שלי עם משהי חוותה את זה או יש לה את זה ויודעת למסור לי מידע..
    דבר נוסף שנמצא בבדיקת היסטרוסקופיה זה הידבקות בצוואר הרחם שאותה צריך לפתוח קבעו לי בדיקה נוספת עוד שבועיים
    אני ממש מיואשת מהמצב הזה!! מעולם לא לקחתי גלולות לא עברתי הפלות בסך הכל מנסה להיכנס להריון מזה לעזאזל כל הדברים האלו אוףףףף!!
    אין רגע שלא חושבת על זה ועל היום שאני יקלט להריון ועל ההשלכות של הדברים שמצאו לי מתוסכלת מאודדדדדד
    סורי עם חפרתי אבל הייתי חייבת לפרוק ..
3 תגובות
עמוד 1
  • היי בייבי, קודם כל זה בדיוק המקום לפרוק בו , אז תרגישי חופשי:-) שנית אין לי מושג על מה את מדברת אבל אני יכולה לומר לך שמן הסתם גילית את זה עכשיו כשאת מנסה להכנס להריון. זה השחב שרובנו מגלות על הגוף שלנו דברים דלא ידענו קודם לכן והנה גם את. החלק הטוב בזה שאת מטפלת בעצמך כדי להכנס להריון ובטוח כשתסיימי את הכל תהי את וגופך מוכנים לקלוט תינוקי קטן וחמוד . אז אל תתייאשי את בדרך הכנונה. מחזיקה לך אצבעות. ואנחנו כאן לאורך כל נדרך!

Lironle
  • Lironle
    מקסימההההההה תודה על העידוד!!! זה ממש עוזר :)
  • יהיה בסדר בע"ה בשורות טובות

moryani
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה