בנות עזרה דחוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחרי הפריה שלא הצליחה. אני ביום השלישי של המחזור, הדימום כבר כמעט הפסיק והתחילו לי היום כאבי תופת נוראיים בבטן תחתונה, קרה למישהי?
4 תגובות
עמוד 1
  • כן, מאוד מוכר! אחרי הטיפול הראשון שלי כשקיבלתי מחזור היו לי כאבים נוראיים! כאלה נוראיים שהגעתי בשישי בלילה למוקד חירום שגניקולוג יבדוק אותי. הגניקולוג עשה לי אולטרסאונד ואמר שהכל מעולה ושזה נורמלי מאוד הכאבים האלה.
    אגב הכאבים עברו לי אחרי יומיים.

תות
  • מה שאני זוכרת מהמחזור שאחרי ההפריה זה פשוט דימום נוראי.. ברמה שלו יכלתי הייתי נשארת בבית.. לי נאמר שזה נורמלי. אסל בגל מקרה אם את מודאגת תתיעצי עם הרופא שלך
  • תודה בנות. לקחתי אופטלגין ונראה לי שזה קצת נרגע. דיברתי עם הרופא הוא חושב שזה לא קשור לטיפול שהיה.... אני לא בטוחה. בכל מקרה עושה רושם שהוא לא היה ממש מעוניין שאני אבוא אליו להיבדק.
    מקווה שהכאב לא יחזור.
  • אני לקחתי 2 אדוויל בכל פעם שכאב. ברגע שנגמרה ההשפעה של הכדור, חזרו הכאבים.
    בשביל השקט הנפשי שלך, לכי לגניקולוג שיעשה אולטרסאונד, וכך תיהי רגועה:)

תות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה