בנות שאלה אשמח לעזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז כפי שאתן יודעות בוצע לי אתמול החזרה של 2. בהפריה הקודמת הרופא נתן לי לתמיכה אוטרוגסטן אבל הפעם הוא נתן לי קרינון. יכול להיות שהקרינון חזק יותר? אני מאתמול עם תחושת חולשה ועייפות שלא נגמרת. ממש מרגישה סמרטוט? גם אתן ככה?!
4 תגובות
עמוד 1
  • גם אוטרגסטן וגם קרינון מכילים פרוגסטרון. לא יודעת לגבי מי מהם יותר חזק, אבל אני חושבת שקרינון נחשב נוח יותר לשימוש כי אותו לוקחים בדרך כלל רק פעם אחת ביום, אולי זו הסיבה אבל כדאי שתשאלי את הרופא.
    לגבי העייפות הרגשתי ככה אחרי השאיבה אבל אחרי החזרת עוברים לא הרגשתי משהו מיוחד. אולי זו עייפות של ירידת מתח, לפחות ככה זה אצלי, כשאני לחוצה לפני ונרגעת אחר כך.
  • מסכימה עם טלי... זו יכולה להיות ירידת מתח. או פשוט עייפות. היו לך שבועיים לא פשוטים.
    אני תמיד לקחתי אוטרגסטן אף פעם לא קרינון. תבדקי תופעות לוואי בהוראות היצרן.

תשתי הרבה הרבה מים!

ליטלילי

• לדעתי קרינון באמת יותר חזק אבל לא ממש השפיע עלי בקטע של עייפות מה שכן עדה לי צחושה של מין מתח בבטן התחתונה
  • היי קודם כל בהצלחה
    ולשאלתך
    לי הייתה ממש נפילה עם הקרינון בימים הראשונים
    בימים שאחרי ההחזרה ישנתי רוב שעות היום
    וכשקמתי הייתי ערה למשך שעה שעתיים והייתי חוזרת לישון

אני משערת שהתוספת של ההרמון משנה קצת את המאזן בגוף

תנוחי לפי הצורך הגוף עושה את שלו במנוחה
    בהצלחה שוב :)

.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה