מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,סליחה מראש על התיאורים המפורטים :)
    בתאריך 16.3 קיבלתי מחזור שאחריו הפסקתי לקחת גלולות במטרה להכנס להריון.המחזור שאחריו הגיע רק ביום רביעי האחרון 23.4 אחרי 39 יום! בדרכ המחזורים שלי היו מגיעים בהדרגה-בהתחלה הפרשות חומות ואז דימום וגם הסוף ככה,הפרשות חומות ואז נגמר... הפעם המחזור התחיל ישר בדימום!הדימום הפסיק כבר בשבת בבוקר ככה שהמחזור היה רק 3 ימים...ועכשיו בערב פתאום חזר דימום(ושוב ללא הפרשות/כתמים חומים,ישר דימום).האם זה הגיוני?
    אשמח לעזרה!
2 תגובות
עמוד 1
  • היי שירן.
    כדאי שתלכי להיבדק, יכול להיות וזה שום דבר.
    הגוף שלנו מושפע מהסביבה המון, יכול להיות שהיו כל מיני גורמים שהשפיעו על הגעת המחזור..
    לא נראה לי שיש לך ממה לחשוש אבל כדאי בכל זאת לבדוק,
    בהצלחה :)

שני
  • גם אצלי הגלולות גרמו לזה שהרבה פעמים (יותר מחצי מהזמן) היתה לי הפסקה של יום או יומיים באמצע המחזור, ואחרי שהפסקתי גלולות לקח לזה קצת זמן לחזור לעצמו. 2 רופאים אמרו לי שזה בסדר זה נורמאלי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה