עייפות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות , בשבוע האחרון התחלתי ממש לסבול מעייפות יתר . אני ישנה מספיק , קמה בשעות נורמליות. היום למשל קמתי ב10 הלכתי ללימודים עד 14:30 חזרתי הביית בקושי יכלתי לזוז שכבתי כמה דקות קמתי ללמוד שוב פעם שכבתי ושוב פעם ללמוד. העיניים שלי בקושי נפתחות. אחרכך הכנתי לאכול ושוב התיישבתי ללמוד. וזהו אני פשוט מרגישה גמורה שוכבת עכשיו ולא בא לי לזוז. חשוב לציין ששוב חזרו לי כאבי ראש בתדירות יומיומית. .. ואתמול סבלתי מלחץ דם ממש נמוך . התור לרופאה ביום רביעי בינתיים ממשיכה לסבול עד שאמצא פתרון מרגישה ססמרטוט .
4 תגובות
עמוד 1
  • מה עם ההומגלובין שלך? בדקת אותו לאחרונה?
    את לוקחת ברזל?
    הייתי מציעה לבדוק.
    ברור שיכול להיות שהתופעה חזרה (מי כמוני יודעת)
    אבל תמיד טוב לבדוק עניינים...

אצלי למשל, זה חזר ובגדול.
    אני מתעפצת רוב היום ומרגישה ממש ממש מותשת
    ובאמת הרופאה שלי עשתה לי נו-נו-נו
    שהגשתי את תוצאות בדיקת הסוכר וראתה את ההמוגלובין שלי.

מקווה שיעבור, חיבוק

• הבדיקות דם בסדר גמור המגלובין תקין.! ברזל לוקחת כל יום .
    אוףף לא יודעת מה קרה פתאום
  • לחץ דם נמוך זה בעסה. ומה עושים עם זה?
    חייב להיות פיתרון, אולי מתוק? זה קשור?

אני מגיל 19 סובלת מירידות סוכר מטורפות
    עד היום... צריכה שיהיה עליי שוקולד תמיד
    זה יכול לתפוס אותי בכל מקום.
    אני מתחילה לרעוד בטירוף, הכל מסתובב לי ואני רואה שחור.
    מתן יודע שהוא רואה אותי חיוורת הוא מושיב אותי
    ורץ להביא לי איזו סוכריה או שוקולד.
    זה סיוט.
    מה זה לחץ דם נמוך? אולי זה?

• אוי ממש מפחיד , יש מצב באמת שאצלך זה קשור ללחץ דם נמוך בנוסף דיברת על זה עם הרופא שלך? הציע לך פתרון אולי איזה תרופות באופן קבוע ?. אצלי אין בעיות לחץ דם בכלל, בחיים א סבלתי מזה ולא סובלת אפשר כמה ימים כבר הוא נמוך אצלי סביבות ה90/50 . מחר נלך לרופא ניראה . גם יש המעטה בתנועות עובר הוא זז אבל לא לעיתים קרובות כמו לפני שבוע נגיד. והמתוק לא עוזר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה