שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...
    היום עשיתי בדיקת דם, והרופא התקשר בצהריים ושאל אותי אם הזרקתי כל הארבעה ימים ואם הזרקתי את המינון הנכון... כי הוא אומר שהגוף לא הגיב ... :/ הזרקתי גונל f במינון 150 ועוד חצי דקופפטיל... ועכשיו אמר לי לעלות למינון 225... ולבוא לבדיקת דם ואולטראסאונד ביום שישי...

קצת מודאגת מהמצב... מה אתן חושבות?
4 תגובות
עמוד 1
  • זה קורה.. לוקח זמן להכיר אתהגוף ואת המינונים המתאימים. יכול להיות שהוא יעלה מינון ופתאום הם יצאו.... עברו רק 4 ימים....

לא להלחץ.. יהיה בסדר (:

ליטלילי

• כבר כתבתי למישהי בפורום שהגוף שלי התחיל להגיב רק אחרי שבוע של זריקות וחקראת השאיבה פחדתי לבייץ לפני הזמן כי אמרו לי שיש הרבה . זה בסדר לוקח לגוף זמן לצאת מהשוק ההורמונלי
  • כן אלה, כתבת לי (:
    תקשיבי לי היו רק שני זקיקים בימים הראשונים.. וגם הרופא אמר שהתגובה שלי מוזרה.. לא העליתי מינון ועדיין אחרינשבוע התגובה עלתה.
    תפעלי לפי ההוראות שלו ואני בטוחה שזה יסתדר!!
  • היי בנות..
    תודה על האינפורמציה.. הרגעתן אותי... תודה :)
    נקווה לטוב... ביום שישי יש לי בדיקת דם ואולטראסאונד... נעדכן :) לילה טוב ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה