פקק רירי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני בשבוע 36+4 ורציתי לדעת איך יודעים אם השתחרר הפקק הרירי.
    היו לי הפרשות מרובות מלוות בקצת דם, השאלה היא אם זה הפקק הרירי או סתם דימום כי אתמול הייתי אצל הרופאה והיא בדקה לי פתיחה.
    (יש לציין שבדרך כלל שבודקים לי פתיחה אני מדממת באותו רגע ולא יום למחרת, ואתמול לא דיממתי בכלל ורק היום יש דימום)

Mushky :-)
8 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שזה פקק רירי ויכול להיות שזה מהבדיקה
    כשהפקק הרירי יוצא זה לא אומר שאת יולדת עכשיו, זה נע בין 24 שעות לשבועיים....
    (אצלי זה לקח 24 שעות )
    בהצלחה
  • מה זה משנה? לי בהריון הראשון לא זוכרת יציאת פקק רירי, בהריון השני יצא 3 שבועות לפני הלידה ובהריון הזה עוד לא יצא
  • אז פשוט להיות בהיכון כל הזמן למקרה שיהיה ירידת מים?
    אני מחודש שישי עם צרים מוקדמים והייתי מאושפזת הרבה מחשש ללידה מוקדמת ובסוף הצלחתי לסחוב עכשיו עד לחודש תשיעי, אין לי איך לדעת אצלי אם הצירים שיש לי הם של לידה או לא כי בינתיים הצירים לא גרמו ללידה, לכן רציתי לדעת אם זה הפקק הרירי בשביל שלא יהיה לי פתאום ירידת מים ואז לא אספיק להגיע לבית חולים. (אני כבר עם פתיחה של 2 וחצי ס''מ, צוואר 70% מחוק, ואני פוחדת שירידת מים יגרום לי להיות מאוד מהר בפתיחה גדולה.)

• בהריון הקודם שלי הייתי עם פתיחה של 2 ס"מ ומחיקה של 70% במשך 3 שבועות (שידעתי על זה). זה יכול להיות עכשיו וזה יכול להיות עוד כמה שבועות. זה הריון ראשון?

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • כן זה הריון ראשון

• בשני ההריונות האחרונים,
    הפקק הרירי שלי יצא כ-12 שעות לפני הלידה.

אצלי זה התבטא בהפרשה דמית בניגוב,
    וזה היה נקודתי ולא המשיך מעבר לשני סבבי שירותים.

אני חושבת שעלייך להיות במעקב.
    כיוון שאת עם צירים ועם פתיחה,
    הלידה עלולה להיות קרובה מתמיד...

בהצלחה!!!
  • לידה ראשונה בד"כ לוקחת יותר זמן (וגם לא צריך למצוא סידור לילדים האחרים) לכן במקומך לא הייתי בלחץ.

כשהפקק הרירי יצא לי בהריון הקודם שמתי לרופא שאלה בפורום אם זה אומר שהלידה קרובה, אז הוא אמר לי שזה שאני בשבוע 36 זה אומר שהלידה קרובה...

שיהיה לך קל ומהיר (אבל לא יותר מדי מהיר)
  • מעודד לשמוע שהלידה קרובה :) אני מקווה באמת שזה יהיה עוד השבוע בקלות ובמהירות!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה