היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
צריך לראות בעין לא יודעת מה הקטע של הנושם לא נושם גם ככה ציפיתי את המזרן בניילונית כזו נגד הרטבות
אנחנו קנינו מזרן אורטופדי נתנו לנו לחוש במרקמים, לשבת ולהחזיק אני חושבת ששווה לבדוק הכל.
מזרון הוא חשוב מאוד קנינו מזרון טוב ונושם בד המזרון הוא שונה התינוק פחות מזיע כך
ממליצה לבדוק לפני הקנייה
דיברנו על זה השבוע אם אני לא טועה בעריסה הקטנה שלי ישנה על המזרן הכי פשוט ולמיטה קנינו מזרן חצי נושם בלילות האחרונים אני מבינה את חשיבות המזרן הנושם מה שקורה זה שבעריסה יש מזרן פשוט, עם ציפוי פלסטיק (כזה שעולה 80 ₪) והילדה פשוט מזיעה... אז לא הייתי מצחעה לך לקנות מזרן פשוט אלא מזרן איכותי, עדיף אורטופדי וקשיח - החשיבות של זה לבנית השלד בצורה תקינה כל כך גדולה! מחירים נעים 350-550 למזרן איכותי כמובן שיש גם יותר יקרים אבל לא הייתי מגיעה לשם בכלל
עם יד על הלב ..קנינו עמינח בייבי מדגם אייר ספלנדיד הומלץ לנו עליו בחום הוא עלה 1500 ,גיסתי קנתה ליטף הדגם הכי יוקרתי שלהם במוצצים ב470 נראה ומרגיש אותו הדבר .כמו ששירה אמרה גם שלי עטוף בשעוונית ככה שאין לי מושג מאיפה הוא נושם בדיוק..ובקיצור לא צריך להשתגע ..היתי סתומה ובזבזתי מאות שקלים בלי לחשוב וחבל.