בנות יקרות ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לעדכן ... אם יש בפורום מישהי שעוד זוכרת אותי
    אז רציתי לבשר שילדתי לפני חודש ברוך ה' בן זכר בריא ושלם !!!
    רציתי לומר לכן שה9 שנים שהיו לי ללא ילדים חלפו כלא היו ...
    הטיפולים נשכחו ... והאושר עילאי !!!
    מאחלת לכולכן שבע"ה תזכו כמוני להיקלט טיבעי ללא צורך בכול הטיפולים והייסורים האלו !!!
    זהו .. אני עדיין נכנסת פחות פעילה אבל עוקבת... ומתפללת עליכן ....
    מקווה שהסיפור שלי מחזק אותכן ( למי שלא יודעת בקצרה 7 שנים טיפולים מתוכם 14 הפריות ובסוף הריון טיבעי לחלוטין!!! וזה שכבר אמרו לי ללכת לתרומת זרע או ביצית )אל תתיאשו ה' שומע תפילת כול פה !!! "ישועת ה' כהרף עין !!! בשורות טובות לכולן !!!
10 תגובות
עמוד 1
  • היי רעיה
    איזה כיף לשמוע
    שיהיה במזל טוב
    הרבה נחת מהקטן, תהני, מגיע לך

• איזה כייף לשמוע, מזל טוב!!!

Boten
  • רעיה מזל טוב! שתזכי להרבה נחת ממנו
    מאחלת לכם אושר ובריאות

אפרסקית
  • הייייי באמת חשבתי עלייך לאחרונה!!!

איזה כייף לשמועעע מזל טוב! רק אושר ונחת!

ליטלילי

• מזל טוב!!!!
    איזה יופי.
    שתזכי להרבה נחת ממנו
  • רעיה יקרה, איזה כייף לשמוע! חשבתי עלייך.. איך אפשר לשכוח? אני חושבת שזה אחד הסיפורים הכי מעוררי השראה (עד כמה התעקשת ) ותקווה (שבסוף לא כל התכניות בידינו או בידי הרופאים)..
    אני מאחלת לך המון אושר ובריאות. יש לו מזל להיוולד למשפחה שככ מעריכה את בואו והמתנה שהביא עימו
    אני בטוחה שאת אמא מדהימה!בהצלחה ותבואי לבקר (: תעדכני מה קורה איתכם..
  • רעיה היקרה בטח שזוכרים מאמי , מזל טוב ענק , תגדלו את נסיך בנחת , איך קראת לו ? מסכימה עם כל מילה שלך
  • מדהים! תגדלו אותו בנחת :)
  • איזה יופי! שתגדלו אותו בנחת עם עוד הרבה אחים ואחיות בעזרת ה'!
    אני חייבת להודות שהסיפור שלך כל הזמן מכניס בי תקווה שיהיה בסדר בסופו של דבר..
    מזל טוב !

שיר (:
  • תודה רבה בנות ...
    מקווה שגם לכם זה יגיע בע"ה במהרה ובקלות!!!
    ואני עוקבת אחריכן תמיד ומחכה לשמוע מכול אחת ואחת מכן בשורות טובות !!!
    קראתי לבן שלי אושרי ... אתן יכולות להבין למה
    בשורות טובות אהובות !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה