היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, יש לי כמה שאלות של הריונית טריה: 1) לגבי חומצה פולית - כמה מ"ג יש לקחת במהלך ההריון? הבנתי שלפני ההריון זה 400 מ"ג אבל האם במהלך ההריון יש לקחת מינון גבוה יותר? 2) כמו כן, אני שבוע חמישי+3. הייתי היום אצל רופאת נשים והיא אמרה לי לעשות אולטראסאונד ראשוני בעוד עשרה ימים. הבעיה היא שהתור היחיד הקרוב באיזור מגורי הוא בעוד 19 ימים.. (אז אהיה בדיוק בשבוע 8). האם זה קריטי לדעתכן לבצע את האולטראסאונד בשבוע זה? שוקלת האם כדאי לנסוע לעיר אחרת כדי להקדים את האולטראסאונד...
אודה לתשובתכן :)
11 תגובות
עמוד 1
1. זה בסדר במהלך כל ההריון אח"כ את מקבלת גם תוסף ברזל.
2. שבוע 8 זה מעולה, בשבוע כזה כבר רואים דופק בבירור מה שלפעמים לא רואים לפני שבוע 7-8 (יכול להיות מסיבות ביוץ מאוחר).
בשעה טובה ובהצלחה!!!
היי, לדעתי זה הכי טוב לעשות US ראשון בשבוע 8 ולא לפני, ככה בטוח רואים דופק וגם אפשר לעשות אותו דרך הבטן! אני עושה US רק דרך הבטן (בגלל היסטוריה עצובה של הפלה) כולל US ראשון, שקיפות עורפית, סקירה מוקדמת. לגבי חומצה פולית - 400 מ"ג זה גם מה שלוקחים בהריון.
ברוכה הבאה :) שיהיה לך המון בהצלחה והריון קליל ונחמד.
מסכימה עם הקודמות לי. האולטראדנאוד אפילו עדיף בשבוע זה.. ככה בוודאות תראו דופק :) איזו התרגשות!
בדיקת דופק - אחת הבדיקות הראשונות והמרגשות ביותר! אושר עילאי מתמשך. שיהיה המון בהצלחה והמשך היריון תקין ובריא
היי, יש לך כאן מאמר על אולטראסאונד, יכול להיות שתמצאי שם תשובה לגבי מתי אפשר לעשות את הבדיקה. בהצלחה!!!!! אולטראסאונד
!זה בסדר גמור לעשות בדיקת דופק בשבוע 8 ואפילו עדיף כי כבר רואים ממש עובר ולא רק נקודה קטנה. הכי חשוב שיהי ה הריון קל ותקין!
כמו שכולן כתבו מצויין אולטראסאונד בשבוע 8 - ככה גם אני עשיתי שומעים דופקקקקקקקקקקקקקקקקק הקול הכי מדהים ששמעתי מימיי- אהבה מדופק ראשון!!! את עושה לי חשק לעוד פעם!
סורי על הדיליי... תודה רבה בנות! אתן מקסימות! צברתי בינתיים שאלות נוספות :) אתן יודעות ממתי ניתן לעשות אולטראסאונד דרך הבטן? וכמו כן, באיזה שבוע כדאי לבצע את כל הבדיקות הנוספות? (שקיפות עורפית, חלבון עוברי, סקירה מוקדמת..)
אני לא זוכרת מתי מבצעים אולטרסאונד דרך הבטן.
ובנוגע לשאר הבדיקות הרופא\ת נשים שלך צריכים להפנות אותך בכל פעם לבדיקה ולהסביר לך באיזה שבוע מבצעים אותה.
ככה לי היה בכל אופן.
פה יש לך סדר מפורט של הבדיקות , באיזה שבועות הן מבוצעות.
משבוע 15 בדר"כ מבצעים אולטרסאונד דרך הבטן. אבל לי ביצעו אולטרסאונד דרך הבטן רק בשבוע 25 כי רק אז התחילה לצאת לי הבטן פחות או יותר.
שיהיה לך בהצלחה,המשך היריון תקין
כמו שכתבתי לך, אפשר לעשות US דרך הבטן משבוע 8, זה מה שאני עשיתי בשני ההריונות. את כל הבדיקות עשיתי דרך הבטן. לגבי שאר הבדיקות, הרופא שלך יתן לך את כל התאריכים.