טוב הנה העדכון לכל מי שהייתה במתח... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה יופי מותק!!! המון מזל טוב איזה כייף לשמוע. מחכה לשמוע על הכפלה מדהימה ביום ראשון
מזל טוב מאמי , המשך תקין וכייפי ומשעמם.
ישששששש איזה כייף!!!! מאושרת בשבילך המשך קל הריון תקין תינוק בריא ושלם לאמא בריאה ושלמה אמן!!!
לילוש
איזה כיף לשמוע בשורות טובות ....
אני! אני אני הייתי במתח!!!! מזל טוב אפרסקית!!!! איזה יופי! ככ שמחה בשבילך... יש ימים שאני ממש נכנסת בשביל לראות מה איתכן וככ כייף לשמוע חדשות טובות!!
בשעה טובה מתוקה! המשך תקין ובריא!
שיר (:
בנות יקרות תודה רבה לכולכן באמת מכל הלב!
ריגשתן אותי עם התגובות שלכן אחת אחת!
מבלי להישמע קלישאה אני בטוחה במיליון אחוז שאחת אחת מכן תבשר כאן על בטא מהממת ובקרוב
ועכשיו אתן צריכות להחזיק לי להכפלה ביום ראשון בעזרת השם! אפרסקית
ציטוט:פורסם במקור על-ידי קרן אור1
אני! אני אני הייתי במתח!!!! מזל טוב אפרסקית!!!! איזה יופי! ככ שמחה בשבילך... יש ימים שאני ממש נכנסת בשביל לראות מה איתכן וככ כייף לשמוע חדשות טובות!!
קרן אור אני יודעת שהיית במתח ואת האמת הרגשתי שאת שם איתי!
אז תודה רבה לך מאחלת לך מכל הלב שהחודש יהיה גם החודש שלך בעזרת השם!!
ושל כל בנות הפורום!
אפרסקית
היי אפרסקית איזה כיף לשמוע מזל טוב המשך הריון קל ותקין ובריא
ויום ראשון תהיה הכפלה מהממת
יקירתי, לא רק שאני באמת מתרגשת בשבילך, אני מוצאת עצמי נכנסצ שוב ושוב להתענג על ההודעה.. עכשין אני מחזיקה אצבעות בכל הכח לאלה שתפתיע אותנו החודש, למייקי שתקבל פיצוי על מה שהיא עברה ולשאר הבנות היקרות והתומכות כאן קשה לפרט את כולכן, אך ממש נקשרתי אליכן..
אני גם נקשרתי כאן לבנות ומאחלת גם למייקי לאלה לשירן א. לשירן ק. ולכולן מכל הלב ומהנשמה מאחלת לכן כל מה שאתן מאחלות לי ויותר
אתן ממש משפחה חמה ותומכת! תודה רבה על הכל!
אפרסקית
איזה כיףףףף. שיהיה המון המון בהצלחה
אפרסקית, רק עכשיו ראיתי את זה. מזל טוב!!! כל כך שמחה בשבילך!
מזל טוב! המשך הריון תקין ומשעמם :)
תות
בנות רק רציתי להגיד תודה אי אפשר לא להיקשר פה לבנו,ת, הפורום כאן הוא כמו משפחה שניה התמיכה והאהבה והעזרה שיש כאן, זה משהו מיוחד ואני מחזיקה אצבעות לכולן, לקרן אור ולאלה ולשירן ולכולן שהחודש יש בטא מהממת והריון ואפרסקית יום ראשון הכפלה מהממת
מזל טוב איזה אושר!!!בהצלחה בהכפלה!!
מזל טוב מתוקה! הריון קל ותקין
נראה לי שכבר אמרו את הכל ..... ריגשת אותי .... באמת ! אין לי מה לומר, במקרים האלה זה רק להרגיש ....
עשית לי חיוך ענק מלא בתקווה בלב ...
שתהיה שבת שלום ולך ... תשעה חודשים מלאים וקלים ....
תן לאהבה שלך להוביל אותך
מהממות שלי תודה רבה לכל אחת ואחת מכן על הברכות על ההתרגשות איתי ועל הכל.. ברוך השם יש הכפלה 332.. אני ממתינה עכשיו לטלפון לראות איך ממשיכים מכאן..
איזו התרגשות!
אפרסקית
איזה יופי!!!! מאחלת לך המשך הריון תקין ומשעמם! :))
תות
מזל טוב!!!! בשעה טובה!! שיעבור בקלות!!!
איזה כייף לשמוע אני ממש שמחה בשבילך שיהיה לך המון מזל טוב הריון קל זה כל כך מציף בתקווה שהיום המיוחל הזה שכולנו ממש מחכות מתישהו מגיע!!!