היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הלכתי בבוקר למיון נשים הרגשתי כבר ממש לא טוב. נשקלתי וראינו שירדתי כמעט 5 קילו מתחילת ההריון
אני מקיאה המון והבחילות נוראיות
זה גרם להתייבשות.. הרופא ביקש שאאלץ את עצמי לשתות מים ונתן הפנייה למיון למקרה שזה ימשיך או יחמיר בינתיים במחלה בבית עד ייום העצמאות כי לעמוד ככה מול התלמידים היה ממש בלתי אפשרי ליטלילי
היי ליטלילי
תרגישי טוב את חייבת להכריח את עצמך לשתות כדי שלא תגיעי למיון
היי מיקי תודה.. אני באמת משתדלת אבל אפילו את המים אני מקיאה
אוי מותק איזה בעסה.. אחותי גם סבלה מאוד בהתחלה.. כי הריון תאומים רמות הבטא גבוהות יותר. החדשות הטובות שזה עובר. אצלי זה עבר בשבוע 10. מקווה שגם אצלך יעבור בקרוב. מותק בטח הסבירו לך אבל התיבשות יכולה לגרום להתכווצויות של הרחם. אם את מתייבשת גשי למוקד לקבל נוזלים. גם כך הריון תאומים מורכב יותר. ותנסי לאכול משהו קטן כל שעה. אני גיליתי שאם עברתי את זה אז כבר לא יכלתי צהכניס כלום ואז הבחילות התגברו. אבל משהו קטן-קרקר שקדים כל דבר, יכול להפחית תרגישי טוב יקרה
תודה רבה אהובה
ליטלילי
היי ליטלי גם אני בהריון עם תאומים ומקיאה המוןןןןן אנסה לנחם אותך החל משבוע 13 זה מתחיל להפסיק תרגישי טוב
לילוש עברת שבוע 13 ועדיין מקיאה המון?,
ליטלילי
תרגישי טוב מתוקה
הי ליטלי ,
אני יכולה רק לספר לך שכשמגיעים ממים אפשר לנסות להכניס מים עם כפית. כפית מים כל חמש דקות, אם זה מצליח לך ואת לא מקיאה מזה, תעברי לכפית אחת לשלוש דקות , וככה לאט לאט את מכניסה נוזלים לגוף מבלי לאבד אותם בהקאה .