היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתי העברתן את הילדים לטיולון? חשבתי להעביר את אגמי לטיולון (4 חודשים) אבל הוא פתוח יחסית בצדדים וזה נראה לי מוקדם מדי שהיא תשב בטיולון פתוח.... רציתי לשים לכן תמונה מגוגל אבל הם שמו רק תמונות של הטיולון במצב ישיבה ואז הוא נראה סגור אבל עכשיו אם אשים אותה בטיולון זה יהיה במצב חצי שכיבה וזה פתוח...
15 תגובות
עמוד 1
מה הבעיה שזה פתוח? קיץ עכשיו, שיהיה לה מאוורר. בכל אופן אנחנו מגיל 0 בטיולון
אשמח לראות תמונות של הטיולונים המדוברים אם אפשר בבקשה אנחנו גרים בקומה 2 והעגלה שקנינו לאביב כבדה לי מידי לעלייה וירידה במדרגות ולכן אני משתמשת בה בעיקר כשנוסעים לאנשהו עם האוטו ויוצאים לטייל בעיקר במנשא העניין הוא שאביב תמיד נרדם בטיולים ולכן הייתי שמחה לדעת האם אפשר כבר לצאת בטיולון (הוא בן 3 חודשים)
תודה לעונות
אני גם חושבת להעביר לטיולון בקרוב... האמבטיה כבר צפופה לה.. מחכה שנעבור דירה ואעביר אותה בעז"ה..
ישראלית-אין לך טיולון שבא עם העגלה שקנית? לרוב הם נשכבים לגמרי ומתאימים מגיל 0..
פתוח בצדדים הכוונה שאין שום דבר שישמור עליה שלא תיפול... ככה זה מרגיש בכל אופן כמובן שיש חגורות והיא קשורה ב 5 כיוונים כשהיינו בחנות החודש המוכרת אמרה שספציפית בעגלה הזו (בבה קונפורט דגם אליה) זה פתוח ושנמתין עד גיל חצי שנה עם זה
משיח לא הבנתי איך זה פתוח בצדדים... אנחנו עברנו לפני שבועיים לטיוליון בעיקר בגלל הסיבה שאליה יחסית ארוך(גבוה) והיה לו צפוף הוא דווקא מתלהב ואוהב את הטיולון(בוק פלוס) אנחנו עדיין במצב של חצי ישיבה חצי שכיבה כמובן קשור ב5 נקודות
מה העגלה שלך בדיוק? אני רוצה לראות תמונה באינטרנט
העגלה שלי היא טיולון הגיעה עגלה ועם סלקל העגלה נשכבת ל 180 באמבטיה לא השתמשתי בכלל חםםםםם פה ורוב העגלות שנמכרות כאן הן ללא אמבטיה התכוונתי לגבי טיולון פשוט יותר אלה שקלים יותר מאיזה גיל ניתן להשתמש בהם? העגלה שלי מאוד כבדה
לי יש מימה קסארי מהממת!!! עוד א העברתי את עדן לטיולון נוח לי מאוד באמבטיה היא ארוכה מאוד וזה מושלם.
מה גם שיש לה קשת של העגלה שהיאמ משחקת איתה כל הזמן אז היא בכלל מבסוטית אני מאמינה שעוד איזה חודש ככה לקראת גיל חצי שנה אני אעביר לטיולון כשאני אראה שעדן ממש מתעניינת כבר במה קורה בחוץ ותיחיל לשעמם לה .
אוף ניסיתי להעלות לכן תמונה אבל זה לא ממש הולך... הכוונה שאין תמיכה בצדדים, רק שכיבה, בלי דפנות. למשל, האמבטיה זה סגור מכל הכיוונים. תחשבו שלא היה את הדפנות הגבוהות האלו, אלא רק משטח. זה הכוונה פתוח בינתיים נשאיר אותה באמבטיה, היא ארוכה מספיק בשביל שהיא תשאר בפנים עוד חודש חודשיים
משיח מאמי איזה עגלה יש לכם?
אליה של בבה קונפורט בתמונות ברשת רואים את הטיולון רק כשהוא במצב ישיבה ואז הוא 'סגור'
תסתכלי בסוף הדף על הטיולון האדום. ככה הוא נראה במצב שכיבה
אשמח לשמוע דעות
אני באותה דילמה. יש לי ברייטקס בי אגיל, הטיולון מרווח ונחמד. אבל הוא רק עם הפנים קדימה. .. אחרת אולי הייתי מעבירה כבר, כי נהיה קצת צפוף וגם נראה לי שהיא פשוט משתעממת כבר באמבטיה הסגורה.
~~ענת~~
את אופיר העברתי לפני שבועיים לטיולון מאוד נוח לו וגם לי יותר קל ופשוט מהאמבטיה
הטיולון של הפופה פוברטי מאוד מרופד מכול הצדדים ככה שזה מאוד נוח לו
בעיקרון לפי מזג האוויר אפשר להעביר כבר אם לא מרגיש לך טוב חכי עוד קצת אצלנו לקראת חצי שנה בערך