ג'ירפה... איפה את?.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה איתך?..נעלמת קצת. הכל בסדר?
6 תגובות
עמוד 1
  • באמת איפה את ג׳ירפה??

אפרסקית
  • הי בנות מדהימות שלי ....

חזרתי .
    היתה לי בעיית התחברות . כשנרשמתי לפורום, נרשמתי דרך האייפד. ומשום מה המערכת לא מאפשרת לי להתחבר ממחשב או מהנייד, אלא רק מהאייפד. ומשהו קרה לאינטרנט באייפד .... ככה שלא יכולתי להתחבר!
    אבל עכשיו הכל חזר לקדמותו, ואני יכולה שוב להיות איתכן ....

תודה על ההתעניינות .

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • יקרה שלי התגעגעתי אלייך באמת ובתמים!!
    עדכני מה שלומך באופן כללי.. וגם מה קורה עם הטיפולים אבל קודם- איך את??
  • קרן אור שלי ....

גם אני התגעגעתי ... באמת באמת. קשה שלא כי הקשר כאן הוא מטורף ולא הגיוני, אבל אמיתי כל כך.

אני נחתי לי בחודש הפסקה, התאזנתי מחדש מבחינה נפשית בעיקר, אבל גם מבחינה פיזית.
    היה לי משהו מוזר, אחרי הבטא השלילית הגיעה וסת, אחרי שבועיים מקבלת אותה וסת, התחילו הפרשות חומות למשך יותר משבוע , ממש מעט אבל אי אפשר להתעלם מזה.
    הלכתי לרופר והוא עשה לי אולטרסאונד, ראו רירית 6.4 וזקיק 10 בשחלה שמאלית. אז חשבנו שנמתין עוד חודש עם הסבב השני ... אבל יומיים אחרי זה , כלומר אתמול, התחילה וסת מטורפת .... חזרתי בערב יום חמישי לרופא, הוא ביקש ממני להגיע הבוקר לאסותא לבדיקות. והיום בצהריים הכניס אותי לסבב השני....
    אני מזריקה היום דקה, וממחר מוסיפה פיורגון אני חושבת.
    תגידי, נורמלי לקחת דקה בשלב כל כך מוקדם ? הרי הדקה מחליפה את הצטרוטייד שלא הגבתי לו כל כך, מה הקטע ?

אני לא יכולה לומר לך שאני רגועה, המתח שלי עולה בעקבות המחשבה על סבב נוסף, אבל אני ממש משתדלת להישאר כמה שיותר רגועה ...

נראה מה יהיה

מה איתך יפה שלי ? איך את מתמודדת ?

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • מהממת שלי, נשמע מוזר כל העניין אבל עם הןרמונים הכל יכול להיות... אולי כדאי לבדוק גם מתי עשית משטח פאפ לאחרונה... שווה לבדוק כל פעם שיש דימום באמצע מחזור..
    אני מקבלת הפעם דקהפפטיל כתמיכה... אולי הם עושים לך פרוטוקול ארוך? אם את סומכת על הרופא שלך דברי איתו על זה
    איפה את מטופלת?
    אני בסדר.. נתאוששתי ועברתי את השבועיים המעצבנים של ההורמונים.. נרגעתי מאוד אחרי ההחזרה היום למרות שהיה בי משהו רגוע כל החודש. אפילו שאמרו שיש זקיק אחד או שניים.. הרגשתי שיהיה בסדר. גם כשהרופא אמר שהתגובה שלי מוזרה...
    מקווה מאוד לבטא מהממת עוד שבועיים.. עייפתי מהמבע המפרך הזה. למרות שמרגישה עם כוחות אני מוכנה לשלב הבא (:
    מקווה שגם אצלך זה יעבור חלק טהכי חשוב-מוצלח!!
  • עשיתי פאפ בחצי שנה האחרונה ככה שאני רגועה . על הדקה דיברתי עם הרופא שלי, הוא אישר לי שהבנתי נכון ... להתחיל עם הדקה, ומחר להוסיף את ההורמון הנוסף, זה שמגרה את השחלות לייצר ביציות. אבל לא הבנתי את ההיגיון שבעניין. בשיחה הבאה שלנו אני אבדוק.

איזה כיף לשמוע שאת רגועה ... לא פשוט להישאר רגועה במחזור טיפולים . אני עובדת על זה קשה מאוד. כמה ביציות שאבו לך ?

מאחלת לך מכל הלב שזה יצליח סוף סוף....ובעוד 9 חודשים תעדכני אותנו על לידה של תינוק/ת בריאים ושלמים ....

נשיקות

תן לאהבה שלך להוביל אותך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה