איך זה יכול להיות??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אביב ישן לילה שלם כל לילה מעשר בלילה עד 7 בבוקר בערך רצוף
    בשני הלילות האחרונים התעורר לאוכל ב 3 בערך
    ניסיתי חיתול ומוצץ
    בן זוגי ניסה בקבוק מים
    אבל הילד רצה ציצי
    הנקתי והוא אכל בתיאבון רב ולאחר מכן נרדם עד הבוקר

מישהי יודעת למה זה קורה? ומה ניתן לעשות על מנת שיחזור לישון ברציפות?
13 תגובות
עמוד 1
  • כי הוא גדל, ורעב.. הוא כרגע כנראה צריך את זה וכשלא יצטרך יחזור לישון ברציפות.. גם אצלנו יש תקופות כאלה.. אם הוא אוכל וחוזר לישון, למה כל כך חשוב לך למנוע את זה?
  • בלילה הוא העיר אתכם או שאתם התעוררתם כשהוא עדין היה בשלבי התעוררות?
    אני שמתי לב שכשאגמי הייתה בשלבי התעוררות בלילה, הייתי שמה לה מוצץ והיא הייתה חוזרת לישון. ואחרי 2-3 לילות כאלו היא הפסיקה לקום בשעה הזו
    תנסי ותראי - אולי הוא רק צריך משהו למצוץ
    ורגב, הוא עדין קטן וזה בסדר אם בגיל הזה הוא עדין מתעורר לארוחות לילה
    לישון 22:00-03:00 זה סבבה לגמרי בשבילו

• ניסיתי מוצץ אך לא עזר- רצה ציצי הבייבי
    אנחנו מתעוררים כאשר הוא בשלבי התעוררות- מנסים מוצץ, חיתול, ליטוף ובקבוק מים אבל הוא נראה עדיין רעב לחלבי
    ניסיתי למנוע על מנת שיישן רצוף- חשבתי שכך צריך להיות כי הוא כבר חודש ישן נהדר כל לילה רצוף עד הבוקר
    אבל אני מבינה מכן שאין בעיה עם זה ושאם הוא מתעורר אז לתת לו לאכול בכיף?
  • אני לא ממש יודעת לענות לך אם זה נכון להמשיך לתת לו ארוחת לילה או שלנסות לגמול אותו
    מה שאני כן יכולה להמליץ לך זה בפייסבוק לעשות לייק לטיפטיפות, פמפרס, האגיס ומטרנה. בערך פעם בשבוע אחד מהם מביא יועצת שינה, יועצת תזונה או רופא ואני תמיד שואלת את השאלות האלו שם....
  • תודה משיחית יקרה. אעשה זאת
  • לגמול אותו מארוחה בלילה??? הוא תינוק קטן, והוא גדל בקצב מטורף, והוא לא נשמע ילד עם בעיות שינה. בעיני אין איזה משמעות קדושה ללילה שלם. אם הוא זקוק לאוכל אני אישית לא הייתי מסוגלת למנוע זאת ממנו...
  • אצלי הוא אוכל בקבוק וגם לא יושן לילה שלם קם לאכול פעם אחד . הם עדיין קטנים .
    Free image hosting by
    htt
  • גם אופיר ככה
    בסביבות 21 הנקה
    ואז ב שתים עשרה בלילה מתעורר רעב נותנת לו בקבוק
    שמחזיק אותו עד 3:30 הוא שוב קם רעב אני מניקה אותו והוא אוכל וחוזר לישון
    אני לא הייתי מנסה למנוע את זה ממנו אם הוא קם אז הוא פשוט רעב
    תניקי אותו והוא יהיה שבע ויחזור לישון...

הוא פשוט גדל עכשיו
    וכך גם הצורך לאכול
  • לתינוקות יש קפיצות גדילה כשהם זקוקים לכמות מוגברת של אוכל ושינה,הם כאילו זקוקים לכוחות נוספים בשביל ללמוד מיומנויות חדשות. בדרך כלל אחרי קפיצת גדילה תינוק לומד שלב חדש בהתפתחות-להתהפך, להשמיע קולות וכו'.
  • להתייעץ בפייסבוק לא תמיד נכון
    זה כמו שאחות בטיפת חלב יכולה לומר שטויות
    זה את והתחושות שלך
    אם הוא רעב אני לא הייתי מונעת אוכל
    כמו שאמרו לך זה, זה יכול להיות קפיצת גדילה ויש קפיצת גדילה סביב 3 חוד'
    לישון לילה שלם לא כולם כאלה הילדה שלי עד גיל שנה וחצי כמעט קמה פעם בלילה להאכלה ולא הייתה דובי קטן ואחרי זה, זה הסתדר לבד
    תעשי את ההחלטות הנכונות לך אבל מגיל שנה וחלק אומרים שנה וחצי אפשר להתעקש על לילה שלם ללא האכלה
    עד אז אני אישית לא הייתי מונעת
    וזה לא כזה נורא בעיני בכל אופן
  • קראתי והפנמתי
    הוא כל השבוע התעורר פעם או פעמיים בלילה לאוכל
    אני מניקה באהבה במיטה שלנו עד שנרדם ומעבירה אותו למיטתו (לידנו בחדר)
    תודה על העזרה
    לא ייאמן כמה אני לא יודעת וצריך ללמוד וממש ככה כל יום לומדים משהו
    מזל שיש אתכן
    רק פה אני יכולה לשאול ולהיענות בלי שישפטו אותי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה