היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בננות, שאלת סקר אני מעוניינת לדעת בבקשה: האם אתן עושות עיסוי לקטנטנים שלכן? אחרי המקלחת בערב? כמה זמן? איזה שמן? ומאיזה גיל התחלתן?
תודה רבה לעונות!!
13 תגובות
עמוד 1
אף פעם לא עשיתי.... לא יודעת אם היא סובלת מכך מה שכן, יועצת התפתחות אמרה לי שצריך ללמד אותה "לשחרר" וכשאני מרימה אותה או כשהיא שוכבת על הבטן, לתפוח לה על הגב בעדינות, כמו לגרעפס. ובאמת מאז שאני עושה זאת היא רגועה יותר פיזית.
אני עשיתי לשניהם בערך עד חצי שנה מאד השתדלתי שזה יהיה כלול בטקס השינה שלני לאחר בקבוק חם ואמבטיה נעימה הייתי מכינה חדר מחומם פורסת על המיטה או שידת ההחתלה סדין או מגבת ומעסה אותם עם שמן עיסוי של מוסטלה (וריחו המדהים) מעסה מקדימה, מאחורה, את כפות הרגליים והידיים אומרים שטוב לעסות ממש כל איבר כולל אצבעות, זה מכניס להם מודעות מותחת אותם עם תרגילי התמתחות וזה גם מעודד התהפכות. קראתי המון על כל היתרונות בעיסויים זה נותן להם המון ביטחון וחום, מכניס אותם לאיזון מחמם להם את הגוף לפני השינה, זמן איכות ועוד ועוד...
בגלל שנהוראי ותהל במיטות כבר ב-19:30 אני מאד מקווה שיהיה לי פנאי כן להמשיך עם המסורת
אני עשיתי לגדולים ובטח לנסיכה הקטנה אצלי המקלחות כל פעם בשעה שונה אבל תמיד מעסה כמה דקות עם שמן תינוקות בכל הגוף ...עוזר מאוד ליובש ולקרקפת
]
אנחנו בד"כ גם עושים, כמה זמן? לפי הסבלנות והעייפות שלה. לשתינו זה כיף ונעים- האינטראקציה, המגע.. הגרייה גם חשובה בכדי ללמוד את גבולות הגוף שלהם. אבל בעיקר כי זה נחמד לנו
משתדלת כל ערב אחרי המקלחת לפני שאננ מלבישה אותו..בערך חמש דקות עם שמן שקדים. עוד שבועיים מתחילה סדנה דרך קופח לעיסוי תינוקות...נחמד! התחלתי ממש שהיה פיצי
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
עשיתי לו עיסוי החל מגיל שבועיים בגלל גזים והבנתי שזה מקל כשהפסיקו הגזים כבר לא עשיתי לו עיסוי היום התחלתי שוב והוא בכה..... אחרי המקלחת מחר אנסה שוב אבדוק אם יש פה קורס כזה לעיסוי כמו שאתן כותבות
עם הגדול הזמנתי מדריכה הביתה לאיזה 3 מפגשים . הוא לא כל כך אהב אבל נשארה לי חברת . נקטנציק יותר אוהב - אני עושה לו עם שמן וולדה . מה שבטוח גם לפי חברת ההדרכה אני עושה להם את זה לפני הבקבוק אחרי מקלחת . ולא אחרי בקבוק . Free image hosting by htt
בהחלט! עם קרם גוף אחרי אמבטיית ספא מפנקת ביותר!!!
חוץ מהכיף שבזה, חשוב לעשות עיסוי מגיל הלידה, כמה שיותר להפשיט ולגעת בהם, ללטף, זה מאוד תורם להתפתחות, להתמודדות עם סטרס בעתיד, לבטחון שלהם. בגלל זה גם בפגיה משתדלים כמה שיותר ללטף את הפגים. צריך להיות מגע עור בעור.
אני עושה מגיל ממש קטן, אחרי אמבטיה ולפני אורחת לילה טוב. זה ממש כייף לשתינו! משתמשת בשמן עיסוי תינוקות של מאמי קייר. שמתי לב אבל שבימים חמים היא פחות מתלהבת. לא בוכה, אבל לא מגרגרת כמו בחורף. אולי זה הסיבה שהקטנצ׳יק שלך מקטר? אני רוצה לנסות מבלי לחמם את השמן בין כפות הידיים, אולי ככה יהיה לה יותר כייף.
~~ענת~~
אני עד היום (שנתיים ו7 ) עושה לה עיסויים לא בטקס מסוים והיום קצת אחרת והיא אף מבקשת מסאז' חחח אבל זה כייף וטוב בהתחלה לתת את המגע הזה ליצור להם גבולות גוף ועוד אנו לא תמיד השתמשנו בשמנים כי אצלי לא כל דבר התאים לה היא הייתה פורחת מהר תהני ואגב לא תמיד נוח להם בשעות או מצבים מסויים פשוט תהיי רגישה אליו ותנסי לראות מה טוב לו ומה לא
ברור שעושה!! לפעמים עם שמן ולפעמים בלי... אני בגישה שעצם המגע הוא זה שעוזר וגם מאוד מחבר ביננו. מסכימה עם ישראלית שעיסוי גם עוזר לגזים בגיל הזה.. תוך כדי העיסוי "הפינוקי" אני גם מקפלת את הרגליים כלפי הבטן.. זה גם עושה את שלו. אבל אין מה להגיד, לגביי הגזים מה שעשה את ההבדל היה שנתתי גרפווטר לפני כל האכלה.. ממש עזר לנו.
אגב, הקורסים לעיסוי תינוקות אצלנו מתקיימים במרכז לבריאות האישה בקופת חולים. תבררי שם, זה ממש זול גם.
תודההההההההההההההההההההה תותחיות עזרתן לי מאוד אני עושה לו עם שמן וולדה שהביאו לנו מישראל והוא מאוד אוהב מקווה שאמצא כאן קורס מתאים ואולי אשכלל את המסג' בינתיים למדתי ביוטיוב- נחמד מאוד ועושה לו כפי שהמלצתן כחלק מטקס השינה אני חושבת שמורן אביסרור היא זו ששמה לינק לטקס שינה ושם גם היה רשום (אם איני טועה) הוא אוהב את זה מאוד ומחייך בהנאה!!!!!