מרגישה רע. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן.
    אני רוצה ברשותכן לפרוק קצת מה שיש לי על הלב.
    (סורי אם זה יוצא ארוך מהרגיל).
    היום תומר חזר ב8:00 בבוקר ממשמרת לילה.
    הוא החליט שבמקום ללכת לישון הוא עושה איתי שיחה.
    הוא שיתף אותי בזה שהוא מרגיש שבחודשים האחרונים
    אני לא מספיק מתייחסת אליו ולא מספיק נותנת לו אהבה כמו אז..
    בהתחלה שהוא היה חוזר מהעבודה הייתי מחכה לו בפתח של הדלת והייתי קופצת עליו
    עם חיבוקים נשיקות וישר פוצי מוצייי וכמו זוג טרי כזה.
    היום הוא אומר לי שהוא מרגיש שזה לא בא לי בטבעי כמו אז וכל דבר שהוא רוצה כמו חיבוק או נשיקה הוא צריך להתחנן בשביל זה.
    למשל אתמול.. הכל הוא עשה בבית.. תלה כביסה כיבס קיפל גיהץ ניקה אבק שטף את הבית הכין אוכל... אחרי שהוא סיים את הכל הוא ציפה שאני אשב איתו קצת ואדבר איתו כמו פעם על כל מיני דברים..
    אבל זה לא היה ככה כי פשוט הלכתי למיטה ונחתי.
    אני רוצה לציין שהוא החבר הראשון שלי ואני החברה הראשונה שלו.
    הוא הראשון שלי מכל הבחינות ואני הראשונה שלו מכל הבחינות.
    מאז ההיריון אין יום שהוא לא מזכיר לי כמה שאני יפה אם זה בבוקר שאני קמה
    ואם זה בלילה שאנחנו הולכים לישון.. ואומר שמאז ההיריון נהייתי יפה יותר.
    ואין יום שעובר מבלי זה שהוא מזכיר לי 3 פעמים ביום ואפילו יותר כמה הוא אוהב אותי. ולפי מה שאני רואה היום מסביבי זה ממש לא ברור מאליו.
    והוא פשוט מרגיש שאני מתרחקת ממנו בלי לשים לב.
    אני רוצה גם להגיד שבזמנו שאני חשבתי לוותר על הקשר שלנו הוא נלחם בשביל הקשר הזה ולא רצה לאבד אותי למרות שכולם מסביבנו חשבו כשבעל ואישה לא יכולים להסתדר אם הבעל לא שומר שבת והאישה שומרת שבת (אני שומרת שבת 7 שנים).
    והוא נלחם בזמן שאני רציתי לוותר. ואני שמחה שהוא לא וויתר כי הוא הדבר הכי טהור שקרה לי בחיים האלה! ובקרוב תבוא הפרי הטהור של האהבה שלנו.
    אני כותבת לכן ודמעות יורדות לי מהעינים, פשוט לא מגיע לו היחס הזה.. כל הזמן הוא דואג לי,מבשל,עושה הכל בבית מאז שאני בהיריון ולא מוציא מילה רק רוצה כמה מילים טובות ואולי גם לפעמים מגע חם. אבל אני מתרחקת מבלי לשים לב.
    מאז ההיריון ירד החשק מהצד שלי ומהצד שלו זה התגבר - תמיד רוצה להיות איתי,אומר מילים חמות ברגעים הנכונים אבל לי פשוט זה לא בא בטבעיות.
    אולי בגלל ההיריון,העייפות,הכבדות והרצון תמיד להסתגר ולהיות לבד.
    הוא תמיד אומר לי שהוא רוצה שהתינוקת תצא יפה כמוני
    ואומר דברים מרגשים שגורמים לי לדמוע לפניי השינה.
    אין לי מה להגיד חוץ מזה שאני רוצה לעשות לו הפתעה ולקחת אותו כמה ימים לסופ"ש רחוק רק אני והוא. אבל זה קצת בעייתי בגלל כל ההוצאות החודשיות שיש לנו. אם זה השכר דירה המים,החשמל,הארנונה. ואם זה ההוצאות הענקיות של הרכב שאנחנו מחזיקים.
    אני רוצה לפצות אותו על כל הזמן הזה שהסתגרתי בתוך עצמי ולהראות לו כמה אני אוהבת אותו! ולהגיד לו שהוא הדבר הכי יפה וטוב שקרה לי בחיים האלה.
    אני לא יודעת למה התרחקתי ממנו בצורה כזאת אבל מה שבטוח שאני אוהבת אותו כל יום יותר ויותר ובחיים לא המעטתי מהערך שלו כי אני יודעת כמה הוא שווה!
    היום בבוקר הוא אמר לי את יודעת מה החלום שלי? אמרתי לו מה אז הוא אומר לי להמשיך לאהוב אותך עד שנמות.
    וב8:30 בבוקר מצאתי את עצמי כולי בוכה...
    אז הוא צועק עליי תפסיקי לבכות אני לא רוצה שהילדה שלנו תהיה בכיינית כמוך חחחח
    נסיך שלי בלעדיו אני אפס!!!!
    קצת תמונות שלנו
    http://upng.co.il/uploads/1d66f38a023fb8096af86c5570704af9.jpg
    http://upng.co.il/uploads/463b0fa6b77d91e3e22f9319dbdfeb17.jpg

תודה למי שקראה עד כאן.
    שיהיה שבת שלום וסופ"ש נעים
    [:]
12 תגובות
עמוד 1
  • מדהימה אחת.

השנה הראשונה בנישןאין היא הכי קשה .
    ובוודאי גם שאנחנו בהריון אז יותר קשה לנו , ואנחנו קצת מרוחקות יותר.

אתמול שלחתי הודעה במייל לליהי סופרין מפורום הכנה ללידה והנקה.
    ודיברתי פחות או יותר על המצב הזה גם.

גם אני מרגישה קצת מרוחקת.. היא עודדה אותי מאד.

מאחלת לך מכל הלב מאמי , שהכל יעבור
    ותחזרי להיות כמו שהיית לפני.

שאהבה שלכם תפרח.
    ושהנסיכה תגיע שתכניס לכם עוד שפע של דברים טובים איתה.

• טוב רחלי הרסת אותי סופית
    גם ככה הורמונים וזה...
    עכשיו אני בוכה בגללך

• טוב לפחות את מבינה מאיפה זה בא לו וזה לא זר לך
    להבין את הבעיה זה כבר חצי מהפיתרון
    פשוט שימי לב למה שאת עושה מולו
  • רחלי המקסימה,
    אכן ריגשת!!!
    אני אפילו די מזדהה, כי אני גם מרגישה שאני ובעלי די התרחקנו בחודשים האחרונים מאז שאני בהיריון... וחשבתי על זה רבות, הגעתי למסקנה שזה די בלתי נמנע כי אני הולכת לישון ב-9 בערך, פשוט נרדמת, 3 חודשים ראשונים הייתי עם בחילות שלא היה אפשר לדבר איתי... יש המון עיסוקים ועומס בחיים... אני לא יוצאת איתו הרבה כמו פעם ומבקשת שייצא לבד עם החברים כי אני עייפה, ולא רוצה להיות במקומות שמעשנים בהם, וכואבות לי הרגליים אחרי עמידה ממושכת.. בקיצור- מתי בדיוק נשקיע בקשר!?
    ואני לא מדברת בכלל על סקס, שעשינו פעמים ספורות מאז שנגמרו לי הבחילות... כי פשוט הכל שונה.
    אז כל הכבוד ששניכם מבינים את הסיטואציה, זה באמת צעד ראשון עצום, כי הכי קל פשוט להתעלם ולהמשיך להתרחק..
    אני חושבת שעצם זה שזה במחשבות שלך, יגרום לשינוי. לא חייבים צימר או משהו גרנדיוזי, אלא פשוט לעשות מאמץ כדי למצוא את הביחד גם בשגרה...
    אולי כדאי שתשתפי אותו גם במה שעובר עלייך, אם את מזדהה אם מה שאני תיארתי, כי לפעמים הם לא כל כך מבינים כמה שינויים פיזיולוגיים עוברים עלינו וכמה זה משפיע על הכל כולל הכל..

תראי, בסוף- בעיות יש לכולנו. השאלה למי מהזוגות יש בסיס חזק ויציב מלכתחילה שיעזור להתמודד איתן. נראה שלכם יש
  • הזוגיות משתנה מאוד מההריון ועוד יותר אחרי הלידה, זה כבר לא כמו שהיה לפני ואין מה לעשות. צריך מאוד להתאמץ בשביל לשמור עליה. בהריון הראשון עוד יש איכשהו אפשרות לעשות משהו ביחד, אחרי הלידה - הכל סביב התינוק, הריון שני - עדיין הכל סביב הילד + את סובלת מההריון עצמו, מרגישה רע, עייפות מטורפת, עבודה, ויש לך כוחות רק לילד, וגם מאוד מוגבלים. אצלי זה ככה, גם הרבה באמת נופל על הבעל. אני כל ההריון עם בחילות, הקאות וצרבות, אוכלת לפי שעות, מאוד עייפה, אין חשק לכום, רק לישון, ואין מה לעשות, והוא מבין את זה.
    לעומתי, חברה שלי מרגישה מצויין בהריון, בלי שום סימפטומים, היא ממשיכה לצאת עם הבעל מדי פעם, הם נסעו לחו"ל יחד עם הילדה הגדולה שלהם, מאוד נהנו. ככה שכל אחת עם המזל שלה. אם היית מרגישה טוב, בטח שהיית יכולה להשקיע יותר ביחסים שלכם. זאת תקופה קשה בחיים והבעל צריך להיות מודע לזה, להבין ולתמוך, להיות חלק מזה.
  • הי ,
    אנו לא מכירות הרבה
    אבל לפעמים יוצא לי להציץ בפוסטים כאן גם אם לא תמיד אני מגיבה
    וראשית רציתי לומר לך שאת ממש מקסימה ומתוקה
    ובנוגע למה שכתבת
    אז חוץ מלדבר איתו ולשתף אותו במה שאת עוברת
    אני מציעה ליזום כי אין ברירה כדי לא להשאב לזה
    לקבוע יום בשבוע באופן רצוי קבוע ולעשות פעילות משותפת יחד עם ההורמונים ועם הכל
    אם זה לצעוד יחד , לראות סרט דביקי , ארוחה לאור נרות בבית, או כל מה שיכול לעשות לכם טוב לא לשכוח לפרגן אחד לשני ולכבד אחד את השני
    וכך קצת לעורר את מה שרדום
    אני ממליצה על הספר אבא נולד מדריך הריון לגבר אני ובעלי היינו קוראים אותו יחד ומתגלגלים מצחוק אנחנו אהבנו מאוד
    אל תסתגרי להפך תאהבי אותו יותר הוא זה שבזכותו את מחזיקה אוצרית בבטן זה פלא עולם של שניכם ושל הקדוש ברוך הוא
    אז אל תרדמי בשמירה ותעשי כי באהבה חייב להשקיע
    סומכת עליך בהצלחה
  • את מדהימה ונשמע שיש לך גבר מדהים
    אני מזדהה מאוד עם כל התשובות שכתבו וממליצה בחום ליישם. בהצלחה.
  • תודה רבה בנות על כל התגובות,עזרתן לי מאוד.
    שיהיה שבוע מצוייייין עם מלא בשורות טובות
  • רחלי, כולן כבר ענו לך אז אין לי כ"כ מה להוסיף.
    ובכל זאת - שתדעי שאחרי לידה, עם תינוק קטן, בהתחלה, כלומר בחודשים הראשונים את גם כן תהיי כ"כ עסוקה עם הבייבי שלא תוכלי להתייחס לבעלך כמו שהייתם רגילים.אבל זה זמני (גם בעלי מתלונן עכשיו..חחח..).
    זה רק בחודשים הראשונים ואח"כ שוב חוזרים לשגרה. בסה"כ היריון, לידה - אלה סיבות טובות וכשיוולד הבייבי אין אושר גדול מזה!
    קבלי הרבה
  • אין ספק שהבחור המעריץ הכי גדול שלך...
  • סושית אחת התגובות היותר חזקות שלך
    במיוחד המשפטים האחרונים
    כל מילה בסלע

• soshi אהבתי כל כך את התגובה שלך!
    תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה