מחזור מוזר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,סליחה מראש על התיאורים...
    הפסקתי גלולות לפני כחודש-קיבלתי מחזור ב 16.3 ואחריו לא לקחתי גלולות.ב 23.4 יום רביעי,קיבלתי שוב מחזור שהיה קצת מוזר ממה שקורה לי כל חודש-בדרך כלל המחזור אצלי מתחיל בכתמים חומים ביום הראשון או לפחות בשעות הראשונות...זה התחיל ישר בדימום.ביום שבת ב 26.4 המחזור פשוט נעלם....ביום שלישי חזר שוב-וכשאני אומרת חזר אני מתכוונת לזה שכשעשיתי פיפי בבוקר באותי יום גם היה דימום ובערב שוב כלום! מאותו יום כבר לא היה כלום ואז אתמול(יום שישי 2.5) שוב רק בפיפי בצהריים שוב דימום! ועכשיו שוב אין כלום! אני לא מצליחה להבין מה קורה עם המזור הזה...זה הגיוני?! כבר בשבוע שעבר שהוא הסתיים התחלתי לספור ימים כדי לנסות לחשב ביוץ,אבל אני כבר לא יודעת מאיזה יום להתחיל לספור כי הוא מצד אחד לא באמת הסתיים...אבל מצד שני-גם הימים הבודדים שבהם היה דימום,הוא היה ממש רק פעם אחת במהלך אותו יום ונעלם!
    חפרתי...אבל אני באמת באמת לא מבינה מה קורה ואשמח לעזרה :/
16 תגובות
עמוד 1
  • אמממ יכול להיות שזה לא מחזור..

תעשי בדיקה ביתית לדעתי

ליטלילי
  • הייתי רוצה שזה לא יהיה מחזור...אבל ב 17.4 עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית-אז מה הסיכויים?:/
  • היי
    תנסי לעשות שוב בדיקה

אדררר
  • אנסה...לא נראה לי שזה יהיה חיובי...
    היה לי דימום של ממש שלושה ימים וזה גם רק החודש הראשון שניסינו אז לא נראה לי
  • היי חמודה,

יכול להיות שזה אותות של הגוף לשינויים שהוא עובר, נכון לעכשיו הפסקת לגוף את אספקת ההורמונים החודשית שלו שאליה הוא התרגל,

את יכולה לעשות בדיקת הריון אבל לטעמי אלו שיבושים של ״ אחרי גלולות״

מאוד מקווה שאני טועה ושבדיקת ההריון תראה לך את הפס המיוחל!!!
    בהצלחה, שני
  • תודה :))
    האמת שעוד אז שלא קיבלתי מחזור-עשיתי גם בדיקות ביתיות וגם בדיקת דם.
    אז הריון זה לא נראה לי לצערי.וזה מחזור,הוא פשוט קצת מוזר. כנראה שזה באמת בגלל הגלולות. חבל כבר על כל הבדיקות והאכזבה חחח
    אני בינתיים פשוט עושה בדיקות ביוץ כל יום כבר מהיום השביעי-בינתיים כלום(היום ה 13) אבל נראה לי שזה הגיוני ושסתם התחלתי לבדוק מוקדם מידי...
    יש למישהי פה מושג עד כמה בדיקות הביוץ אמינות?
  • יצא לי כמה פעמים לבדוק עם מקלונים וזה קצת זייף או שאני פספסתי את הביוץ, לפני 5 חודשים ביקשתי מעקב זקיקים ובאותו חודש נקלטתי!! ( אבל לצערי לא החזיק מעמד)

עכשיו אני שוב במעקב זקיקים, זה קצת מעייף אבל הכי בטוח!!
    לא בטוחה עד כמה הבדיקות הביתיות כ״כ אמינות, גם צריך לקלוע ליום המדוייק בזמן מדוייק אם לא, פספסת... אז וויתרתי כבר!

• מה זאת אומרת בזמן המדוייק? לשעה גם יש השפעה?! התחלתי לבדוק ביום השביעי מהמחזור כבר...אני משתדלת כל יום באותה השעה בערך,באיזור שש בערב
    חייבת לציין שזה רק החודש השני שאנחנו מנסים-החודש הראשון היה מיד עם הפסקת הגלולות...
    ואני כבר מתחילה להרגיש יאוש קל ויםםם פחדים ומתחים :(
  • את בתחילת הדרך, לא להתייאש!!
    עוד יהיו לך המון הפתעות :)

תבדקי כל יום באותה השעה עד שתראי 2 פסים כהים..
    זה הביוץ.. אם יש פס כהה ופס בהיר- לא ביוץ
    זה לפחות מה שהרופא שלי הסביר לי....

אני לא הסתדרתי- אז אני עושה מעקב זקיקים, אני גם עם איקקלומין אז זה קצת מתבקש.
  • אני חדשה בכל זה-אז אני גם לא יודעת מה זה איקקלומין! חחח
  • חחחחח
    זה כדורים שנועדו להגביר את הביוץ...

מאחלת לך שגם לא תזדקקי לדעת!!
    הפעם הראשונה שלקחתי ישר נכנסתי להריון...
  • וזה היה ההריון שלא החזיק?
    ובכללי-כמה זמן את מנסה...? וסליחה על הבורות וכל השאלות החופרות...מה הכוונה בלא החזיק,מה הסיבות שהריון לא מחזיק?
    מקווה שלכולנו ילך מהר ולא משנה באיזה דרך-העיקר שיגיע :))
  • כן מאמי, היה לי רק הריון אחד לצערי, לפני שהקלטתי ניסינו בערך חצי שנה, בחודש השביעי הייתי בהריון,
    נכנסתי עם איקקלומין, אבל לנטילת הכדורים אין שום קשר להפלה.
    למה זה לא החזיק?!? הלוואי שידעתי, את זה רק בורא עולם יודע... כשהייתי בבית חולים הם אמרו שזה קורה ל1 מתוך 4 נשים שהבריון הראשון לא מחזיק, שהגוף עוד לא התרגל, במשך שבועיים שכבתי במיטה והאשמתי את עצמי!!
    אבל זה לא יעזור וזה לא יחזיר את ההריון, אז צריך להתאפס ולנסות מהתחלה..

וזה מה שאני אומרת לך--- בשום פנים ואופן לא להתייאש, ולהוריד לחץ!! כשאנחנו בלחץ הגוף מפריש הורמון ( לא זוכרת איך קוראים לו) שמשבש את כל המערכות של הגוף והשרירים...
    כל דבר בעיתו..

אמן ונתבשר בבשורות טובות!
    שבת שלום
  • תודה מאמי!
    אמן!!!
    שבת שלום :-))
  • יכול להיות מצב כזה שבדיקת ביוץ לא מזהה ביוץ? והוא בכל זאת מתקיים?
  • אממממ אני לא ממש יודעת אבל אני מתארת לעצמי שכן, כנו שיש מצב שאישה בהריון ובדיקת הריון לא מזהה

הכל תלוי עד כמה הבדיקה רגישה ועד כמה הביוץ וההורמונים שבגוף חזקים מספיק בשביל שהבדיקה תוכל לזהות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה