היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, בפעם האחרונה שביקרתי אצל האחות היא אמרה לי שמשבוע 27 מומלץ לעשות חיסון נגד שעלת. היא אמרה שזה לא מיועד לי אלא לעובר, וזה מחזיק חודשיים אחרי הלידה, עד שעושים לו חיסון.
מה אתן אומרות? שמעתן? עשיתן? האם מומלץ לעשות?
8 תגובות
עמוד 1
אני שמעתי על זה מגיסתי, התייעצתי עם הרופאת משפחה שלי שאמרה שיש מלא בעד ויש מלא נגד אז היא לא יכולה להגיד לי כן או לא.. אני לא עשיתי , כמה שפחות חומרים :)
לא שמעתי על זה. אבל בכל מקרה לא נראה לי שאני מתכוונת לעשות את זה.
משרד הבריאות ממליץ לעשות את החיסון הזה בשביל למנוע "מגפה" בקרב הקטנים. אני אישית זימנתי תור דרך משרד הבריאות (עושים את זה דרכם) אבל התור היה חודש קדימה ושכחתי מזה כך שבסוף לא עשיתי
אף אחת מהחברות שלי לא שמעה על החיסון הזה ולא הכרתי אישה אחת שבאמת עשתה אותו וטפו טפו טפו הכל בסדר
לא עשיתי.
גם אני לא עשיתי גם חברות שלי לא.
מומלץ לעשות את החיסון בין שבועות 27-36, עושים דרך משרד הבריאות, אבל זמני החיסון אצלם ממש לא נוחים, באמצע יום העבודה פעמיים בשבוע, משהו כזה, אז לא מצאתי זמן לעשות ועכשיו כבר מאוחר
אבל זה ממש מוזר.. כי בכל מקום רשום שמשרד הבריאות ממש ממש ממליץ על החיסון, אבל מצד שני אפחת לא עשתה אותו...