להתחיל הכל מהתחלה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אפשר לומר שחוזרת לעדכן
    אז את המחזור אחריי ההפלה קיבלתי ועברתי. אחרי בדיקת א.ס ובדיקת דם הכל נקי וברוך ה' אין שאריות.
    אז התחלתי שוב טיפול באיקקלומין, מחר (יום ראשון) מסיימת אותם...
    העניין הוא שאני טובלת במקווה רק יום רביעי וגם רק אז אהיה מותרת על בעלי...ומחר זה היום ה 11 למחזור וצריכים לעשות מעקב ביום ה 12...ממש מפחדת שאפספס....

מה אתן אומרות?

5 תגובות
עמוד 1
  • סליחה, יוצא היום ה 9 למחזור ויום רביעי בול היום ה 12...

אבל ממש מפחדת שהכל ככה בדקה ה 90
  • אם לפי מעקב הזקיקים תוכלי ותצטרכי לקיים יחסים לפניי יום רביעי, לא תוכלי לקבל אישור מיוחד לכך? (לא יודעת בדיוק איך זה עובד...... אבל הרב לא יתן לך לפספס נראה לי.... לא?)

ליטלילי
  • מאמי את יודעת שהכל מלמעלה נכון? הכל יהיה בסדר, גם אני לא ממש מכירה הלכות אבל ניראה שכן נותנים אישור מיוחד במקרים ספציפים.
    בהצלחה בכל מיקרה מתוקה מחזיקה לך עצבאות שהכל יקרה לך בקרוב.
  • יפה שלי,
    ברוך ה' שהכל התנקה ואת יכולה להתחיל טיפול.
    אתם לא עושים הזרעה החודש? כי אם כן זה לא משנה לך העניין של המקווה... אני עשיתי הזרעה ביום של המקווה - שאלתי בודקת טהרה שאמרה שאין בעיה..
    למרות שאני מקווה שלא תבייצי לפני..
    בהצלחה!
  • פוקה בהצלחה! לא מבינה בענייני טהרה
    מקווה שיסתדר.. נצלי את ההפוגה למנוחה. מאחלת לך המון הצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה