בכי קורע לב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השעה כאן 21:01
    אביב ואני בחדר השינה. אביב יונק... אחרי שנהיה רעב מרוב שבכה
    לנו נקרע הלב
    אנחנו אובדי עצות
    עשינו טקס שינה לפי כל העצות וכל פעם בוכה
    ניסינו להרדים על הידיים ובוכה בטירוף
    עם דמעותתתת
    אוףףף נורא מתסכל
1 תגובות
עמוד 1
  • ישראלית יקירה, זה קשה אני מבינה לליבך
    אתן עושים כל לילה את אותו הדבר בדיוק?
    הכוונה שלי לאו דווקא לטקס שינה עצמו, אלא יותר להשמה של אביב במיטה וכל מה שקורה סביב זה
    קראתי כתבה על כך שהטקס עצמו נעשה אותו הדבר אך כשמשכיבים את הילד לישון והוא בוכה, האמא מנסה כל לילה משהו אחר וכך יוצא בעצם שהילד מגלה הפתעה חדשה כל לילה ולכן הוא מסרב ללכת לישון
    הכוונה היא שאם את בוחרת להרדים את אביב בשיטה מסוימת, את חייבת להתמיד בה כל לילה, כך יהיה לו למה לצפות.
    אצלי למשל אגמי יודעת שאני מניחה אותה במיטה עם המשפט - לילה טוב אגמי הולכים לישון. אני נותנת לה מוצץ ויושבת לידה.
    אם היא מוציאה אותו ומתחילה לדבר או לצעוק היא כבר יודעת שאני לא מרימה אותה, ואפילו כבר לא מחזירה לה את המוצץ. אחרת זה הופך למשחק - היא מוציאה את המוצץ ובוכה שאני אחזיר לה אותו.

בסופו של דבר מה שאני אומרת זה - שגרה שגרה שגרה.
    ילדים צריכים שגרה וסדר קבוע. זה מה שנותן להם מרגוע.

מקווה שהלילות הבאים יהיו הרבה יותר קלים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה