שלום לכולם
אני נשואה 10 שנים אחרי איזה 7 הזרעות 2 טיפולי IFV אחד מוצלח הריון שנגמר בהפלה טבעית ,אחרי הריון טבעי שנגמר שבוע 11 בגרידה ,הריון תאומים שנגמר בהפלה בשובע 8 ,עשיתי החזרת עובר מוקפאה היה שנה שלמה
לאחר כול הדברים בIFV אחרון החלטנו ללכת על פרופסור פרטי ,אחד הטובים הייתי רוצה לאמין ,באמת בטיפול ראשון היה הריון אבל נגמר בהפלה ,אחרי זה עוד הריון טבעי שגם הוא נגמר בהפלה ,
עשיתי כבר את כול הבדיקות אפשריות ,לפני חודשיים עשיתי היסטרסקופיה ונמצא דלקת חריפה ברירית הרחם =טופלה
ביום שישי עשינו החזרת עובר מוקפא ,אני לא ישנתי לילה שלם כי קראתי שלפעמים הם לא מחזקים מעמד שמפשרים אותם ,אחרי החזרה קיבלתי הוראות להמשך ...
Progynova*3 ליום
Progesteron 500 *2 בשבוע (זריקה חדשה שהרופא המטפל שכח לאגיד לי לקנות וביום שישי בשעה 12.50 הבנו שאני צריכה לקחת את הזריקה ואין לי עברנו חצי כמו שאומרים אין מזל אז אין סופראם לא מחזקי את הזריקה זו,ניופראם גם ,מזל דרך חברים שנמצאים גם בטיפול היא הפנתה אותנו לארגון של דתיים ושם אפשר לקחת תרופות בהשאלה,את לוקחת ואז קונה ומחזירה )
Micropirin 75*1 ליום
Estrofem 1 בלילה וגינלי (עם יש הבדל בקופסה עם זה וגינלי ?
Ovitrellle 1
Endometrin *3 ביום
Glucophage *2 ביום
Clexane 1
בנות לאחר הכול התרופות אני מרגישה חסרת אונים ועם זה לא יצליח ?
היית לי סוג של נפילה ביום שישי עם הזריקת פרגסטרון התחלתי לבכות כי המחט נראה לי ענקית ואמא שלי שהיא אחות במקצוע הייתה צריכה להתחנן אליי ואני פשוט לא הפסקתי לבכות עד שהרגיעו אותי
רוצה לחשוב האני בסוף הגיע להריון בריא ושלם ,רוצה לאמין שלא לחינם כול הדקירות,והרגשה שאני לא נשית מספיק
אני יודעת שיש נשים שעוברות יותר גרועה ממני אבל זה כבר לא מנחם כמעט
עם אני לא זכאית להיות אמא גם ?
אולי אני צריכה להיות חזקה להתגרש ממנו הרי זה לא בסדר שבגלל הגוף שלי שהוא לא מצליח להחזיק הריון הוא לא אבא
אני כועסת גם על הרופא שלי אני משלמת לו פרטי רק החזרה עלתה לי 850 ש"ח כול פגישה אצלו 800 ש"ח ,אבל תקשורת איתו אין נורמלית ,ועם אני צריכה לעיר לו שהוא הכניס תרופה שלא רק שלא היית לי מרשם גם הוא לא הסביר לי מה זה פרוגסרון הזריקה ? מרגישה חסרת אונים
סורי על מגילת אסתר שלי

"יום אחד זה יקרה"