מחשבות חיוביות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם
    אני נשואה 10 שנים אחרי איזה 7 הזרעות 2 טיפולי IFV אחד מוצלח הריון שנגמר בהפלה טבעית ,אחרי הריון טבעי שנגמר שבוע 11 בגרידה ,הריון תאומים שנגמר בהפלה בשובע 8 ,עשיתי החזרת עובר מוקפאה היה שנה שלמה

לאחר כול הדברים בIFV אחרון החלטנו ללכת על פרופסור פרטי ,אחד הטובים הייתי רוצה לאמין ,באמת בטיפול ראשון היה הריון אבל נגמר בהפלה ,אחרי זה עוד הריון טבעי שגם הוא נגמר בהפלה ,
    עשיתי כבר את כול הבדיקות אפשריות ,לפני חודשיים עשיתי היסטרסקופיה ונמצא דלקת חריפה ברירית הרחם =טופלה
    ביום שישי עשינו החזרת עובר מוקפא ,אני לא ישנתי לילה שלם כי קראתי שלפעמים הם לא מחזקים מעמד שמפשרים אותם ,אחרי החזרה קיבלתי הוראות להמשך ...
    Progynova*3 ליום
    Progesteron 500 *2 בשבוע (זריקה חדשה שהרופא המטפל שכח לאגיד לי לקנות וביום שישי בשעה 12.50 הבנו שאני צריכה לקחת את הזריקה ואין לי עברנו חצי כמו שאומרים אין מזל אז אין סופראם לא מחזקי את הזריקה זו,ניופראם גם ,מזל דרך חברים שנמצאים גם בטיפול היא הפנתה אותנו לארגון של דתיים ושם אפשר לקחת תרופות בהשאלה,את לוקחת ואז קונה ומחזירה )
    Micropirin 75*1 ליום
    Estrofem 1 בלילה וגינלי (עם יש הבדל בקופסה עם זה וגינלי ?
    Ovitrellle 1
    Endometrin *3 ביום
    Glucophage *2 ביום
    Clexane 1
    בנות לאחר הכול התרופות אני מרגישה חסרת אונים ועם זה לא יצליח ?
    היית לי סוג של נפילה ביום שישי עם הזריקת פרגסטרון התחלתי לבכות כי המחט נראה לי ענקית ואמא שלי שהיא אחות במקצוע הייתה צריכה להתחנן אליי ואני פשוט לא הפסקתי לבכות עד שהרגיעו אותי

רוצה לחשוב האני בסוף הגיע להריון בריא ושלם ,רוצה לאמין שלא לחינם כול הדקירות,והרגשה שאני לא נשית מספיק
    אני יודעת שיש נשים שעוברות יותר גרועה ממני אבל זה כבר לא מנחם כמעט
    עם אני לא זכאית להיות אמא גם ?
    אולי אני צריכה להיות חזקה להתגרש ממנו הרי זה לא בסדר שבגלל הגוף שלי שהוא לא מצליח להחזיק הריון הוא לא אבא
    אני כועסת גם על הרופא שלי אני משלמת לו פרטי רק החזרה עלתה לי 850 ש"ח כול פגישה אצלו 800 ש"ח ,אבל תקשורת איתו אין נורמלית ,ועם אני צריכה לעיר לו שהוא הכניס תרופה שלא רק שלא היית לי מרשם גם הוא לא הסביר לי מה זה פרוגסרון הזריקה ? מרגישה חסרת אונים
    סורי על מגילת אסתר שלי

"יום אחד זה יקרה"
8 תגובות
עמוד 1
  • היי רוזי

ברוכה הבאה אלינו.. מקווה שלא להרבה זמן ושהפתרונות עבורך ימצאו

בכל מה שסיפרת על ההפלות לא כתבת - האם עשיתם בדיקות לבדוק מדוע כלכך הרבה הפלות? מה הסיבה להן?

אני ממש מרגישה את הכאב והתסכול במילים שלך ואפשר להבין למה

אבל אל תחשבי לעולם שלא מגיע לך או שאת צריכה להתגרש. כי אסור לך לוותר! הפיתרון עוד ימצא ואתם תיהיו הורים. הורים מצויינים אוהבים חמים וכאלה שיודעים להעריך..

מקווה שבמהרה תקלטי שוב והפעם ל 9 חודשים עגולים יפים ובריאים!
  • היי רוזי

ברוכה הבאה אלינו.. מקווה שלא להרבה זמן ושהפתרונות עבורך ימצאו

בכל מה שסיפרת על ההפלות לא כתבת - האם עשיתם בדיקות לבדוק מדוע כלכך הרבה הפלות? מה הסיבה להן?

אני ממש מרגישה את הכאב והתסכול במילים שלך ואפשר להבין למה

אבל אל תחשבי לעולם שלא מגיע לך או שאת צריכה להתגרש. כי אסור לך לוותר! הפיתרון עוד ימצא ואתם תיהיו הורים. הורים מצויינים אוהבים חמים וכאלה שיודעים להעריך..

מקווה שבמהרה תקלטי שוב והפעם ל 9 חודשים עגולים יפים ובריאים!
  • שלום רוזי, אני לא ידעת עד כמה זה מנחם אותך, אבל יש לי חברה ש5 שנים היו לה הפלות טבעיות, היו לה בערך 18 הפלות, היא עשתה כל בדיקה אפשרית כל חודש הייתה הולכת לבדיקה אחרת במקום אחר, החליפה אין ספור רופאים, היום אחרי טיפולים בתל השומר היא אמא לתינוק חמוד הוא כבר בן 8 חודשים.
    כולנו מדי פעם נשברות ויש לנו ירידות באמונה ובמצב רוח וחשק לעזוב את הכל ולהרים ידיים,זה בסדר זה מותר להשבר הכי חשוב זה לקום ולהמשיך אלה. תאמיני שכולנו מרגישות לעתים אותו דבר. תחזיקי מעמד והעיקר תאמיני, המון בהצלחה
  • זהו שכול בדיקה עולה תקין אני גבולית בקרישות דם אז עושה קלקסן 40 יש לי שחלות פוליצסטיות ,נאמר בבדיקה יצא הייתה לי ברירית הרחם דלקת חריפה מאוד אז גם זה טיפול עכשיו
    תודה על תמיכה בנות.......אני בדרך כלל אדם כול כך חזק שהשבירה שלי ממש פשוט שברה חצי ממשפחה שלי

"יום אחד זה יקרה"
  • יכולה להבין מהמילים שלך את התסכול, זה עצוב ולא מגיע לאף אחת!

מאחלת לך המון הצלחה והריון תקין ושלם :)

*אני בשלב ההזרעות אז לא כ"כ יכולה לייעץ.
  • יהיה בסדר תאמיני באל הכל יכול ותתחזקי
    תנסי לבלות כמה שיותר ולהתפנק ולהיות בחברת אנשים
    ולגבי בעלך ? אני בטוחה שהוא יצחק שישמע את מה שאמרת כי הרי בעל ואישה זה באש ובמים
    בטוב וברע
    הפכתם גוף אחד בנישואין ועוד מעט גם בתינוק משלכם
    מאחלת לך בהצלחה ושלא תצטרכי לחכות ויתרו שהחודש תתבשרי בבשורות משמחות
    ד״א שמעתי על דיקור סיני למחלות פולי סטיות ושיפור זרימת הדם לרחם
    ממליצה לך ללכת דרך הקופה לנסות
    את מגיעה לרופא והוא מתאים לך את סוג הדיקור
    בהצלחה רבה

.
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי לילוש1

יהיה בסדר תאמיני באל הכל יכול ותתחזקי
    תנסי לבלות כמה שיותר ולהתפנק ולהיות בחברת אנשים
    ולגבי בעלך ? אני בטוחה שהוא יצחק שישמע את מה שאמרת כי הרי בעל ואישה זה באש ובמים
    בטוב וברע
    הפכתם גוף אחד בנישואין ועוד מעט גם בתינוק משלכם
    מאחלת לך בהצלחה ושלא תצטרכי לחכות לבדיקות נוספות
    שהחודש תתבשרי בבשורות משמחות
    ד״א שמעתי על דיקור סיני למחלות פוליצסטיות ושיפור זרימת הדם לרחם
    ממליצה לך ללכת דרך הקופה לנסות
    את מגיעה לרופא והוא מתאים לך את סוג הדיקור
    בהצלחה רבה

.

.
  • איןמלי מה לומר חוץ מלנסות לחזק אותך שזה מאוד טבעי מה שאת מרגישה. זה נשמע שהכח קצת גדש את הסאה ויכול להיות שזה קצת ישתפר עוד מעט. אם עדיין הכל מציף אותך אני מאוד ממליצה על תמיכה מקצועית - תרפיה, פסיכולוגית רפואית, או כל דבר שאת יכולה להתבטא בו ולהרגיש טוב. יש גם קבוצות.
    בכל אופן אנחנו כאן.. מקווה שזה מחזור מנצח להריון מלא ותקין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה