היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכולן בד״כ אני רק מזפזפת בהודעות להתעניינות אבל החלטתי להירשם כדי לשתף ולהתעדכן אז ככה בת 24 אחרי נסיונות להרות טבעי גילינו בעיית זרע אצלי בעלי היקר אז הגענו לivf כן זה לא קל בגיל כזה צעיר ובכלל נראה לי בכל גיל לעבור את הטיפולים הסיזיפיים האלה אבל המטרה מקדשת את האמצעים ... לגמרי הרי בסה״כ כולנו רוצות את פרי האהבה הזה מהבעלים שלנו ובכלל .. זה היצר שלנו אז עברתי טיפול שאיבה לפני כמעט חודשיים וחיכיתי עוד חודש להחזרה עקב חשש לגירוי יתר בסופו של עניין החזירו לי 2 מוקפאים שהכשירו אותם יומיים לפני ההחזרה כי גידלו אותם לבלסטוציסט והרופא המליץ על 2 כי טען שהאיכות לא משהו
אז היום אחרי 12 ימים של ציפייה וקריאה ללא הרף בגוגל ובפורומים עשיתי בטא ועכשיו אני ממתינה לתוצאה המיוחלת
מפחדת להתאכזב , רגשות מעורבים !! מאמינה שזה ככה אצל כולן אז כל מה שנותר לי זה לחכות ולהתפלל לבטא מהממת .
לגבי תסמינים ?? לוקחת אסטרופם וקרינון אז ככה שאני מלאה במצבי רוח וגודש בחזה ובחילות לסירוגין .. אז ככה שאני לא מתייחסת לזה כ סימפטומים .
מה שכן .. ביום 7 להחזרה הרגשתי כמו כאבי מחזור עמומים כאלה ממש לכמה שעות . לא יודעת .. כנראה שהביא תגיד את שלה ( אמן ) .
20 תגובות
עמוד 1
מה שלא יהיה, אנחנו איתך ומחזיקים לך אצבעות.. בהצלחה!!!!
בהצלחה (:
ליטלילי
תודה רבה בננות .. עדיין מחכה אם למישהי יש חויות מivf מוצלח אשמח לשמוע
ד״א הקרינון עושה כזה גודש בחזה ??? ממש כואב
.
בהצלחה :)
המון בהצלחה, יש המון סיפורי הצלחה באי וי אף מקווה שתהיה אחד מהם בעוד כמה שעות. תעדכני
שיהיה לך בהצלחה רבה!!! מתפללת בשבילך לבטא מהממת !! :) תות
תודה על החיזוקים אני עדיין תולשת שערות .. דווקא היום הלכתי לקופת חולים שכונתית ולא למרכז לבריאות האישה אצלם כבר ב11 יש תשובה בד״כ מחשבות חיוביות מחשבות חיוביות !!!! הכל בידי שמיים
.
|נו..... יש חדש?
לא מאמינהההההההה למראה עיניי הלכתי לישון צהרים ובעלי מעיר אותי עם " מאמי מה זה המספרים כאן ״ הלב מתחיל לדפוק חזק כי רק התעוררתי
ואז בטא 597 !!!!!! איזה הזיה איזה כיף סוף סוף עכשיו מחכים להכפלה בע״ה והריון בריא ותקין שיעשה אותי ואת בעלי מאושרים בע״ה מגיע לנו אחרי הרבה נסיונות כושלים
אני מאחלת לכולן בטא גבוה במהרה בימנו !!! ויאלה כולכן תדבקו בהריון תקין ועגול אמןןןןןן
.
איזה כיף :) המון הצלחה!
תודה רבה ממוש
.
איזה כיייף לשמוע דברים טובים... אני לפני שאיבה והחזרה... ואת נותנת לי תקווה גדולה בע״ה
קשה לחשוב חיובי , אני יודעת במיוחד לבנאדם פסימי כמוני אבל תמיד יש סיכוי והכל בידי שמיים מאחלת לך הצלחה ובשורות טובות הכי חשוב לנסות לשמור על שפיות הילדים האלה יצטרכו אמהות בריאות ולא מוטרדות
.
שיהיה המשך משעמם ועגול .... תן לאהבה שלך להוביל אותך
מזלללל טוב מאללת.לך הריון משעמם
איזה כיףףףף! בהצלחה!
בהצלחה, המשך הריון תקין וקל
לילוש
מזל טוב!!! הריון קל ותקין ל-9 חודשים
מזל טוב!!! התרגשות גדולה! המשך תקין וקל! מחזיקה להכפלה מהממת!