39+3 עדיין כאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• או שקראתי..או ששמעתי...אבל הייתי בטוחה ש...סטטיסטית לידה שנייה מתרחשת לפני הראשונה.
    אז הודעתי למנהלת שלאחר פסח(38) אני לא חוזרת, כי באמת עברתי הריון לא קל,והיא נלחצה ומצאה לי מ"מ שתתחיל אחרי פסח...
    ובתוכי הייתי בטוחה שמדובר בכמה ימים בודדים מפסח...כי ילדתי בפעם הקודמת בשבוע 39+3 והנה אני כאן...כל סימני הלידה שכתובים ברשת כבר באו והלכו ורק הדבר האמיתי עדיין לא...

מופתעת, המומה, כואבת בעיקר , מחכה, מצפה, מתרגשת

שיהיה בהצלחה לכולן ומזל טוב ליולדות הטריות
4 תגובות
עמוד 1
  • זה מגיע פתאום ללא כלסימן או התראה.. שיהיה בשעה טובה מהיר וקל
  • הי גם אני בדיוק באותו המצב... שבוע 39+2 עם צירים לא סדירים כבר שבועיים , הפקק לא נשר ואין אפילו הפרשות באופק... משום מה נראה כאילו לא יגיעעעע.
    בשתי הלידות הקו דומות ילדתי בשבוע 38 הראשונה והשנייה 39+1 , מהבוקר אני רוקדת ריקודי בטן אולי יעזור קצת :-)
  • חחחחח ריקודי בטן אני רוקדת כדי לעזור לקיבה לעשות את עבודתה..

עצירות, טחורים, צרבות, ורידים, כאבי רגליים, קשיי נשימה

והכל באהבה גדולה....

היו שלשולים בלילה והיום גם קצת..כן יחד עם העצירות..תתפלאו זה אפשרי
    חחחח
    מלא הפרשות כבר מלא זמן

והנה כלום עדיין כאן

בהצלחה לכולנו
  • עברתי עכשיו לעיסוי פטמותת חחחח
    מקווה שיזיז משהו שם... חחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה