שבוע טוב! שאלת טעימות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אממ.. כבר בערך חודש שאנחנו בעניין ולא כל כך הולך.. בתחום הירקות הגענו לבטטה, גזר, תפו"א וקישוא, בגזרת הפירות אנחנו עדיין בבננות. העניין הוא שהקטנה לא מתלהבת מהקטע בכלל, מוכנה לאוכל ביס גג שניים ונועלת את הפה. אני ממש לא רוצה ללחוץ עליה כדי שלא תחווה את כל סאגת האוכל כדבר שלילי. בנוסף, זה עושה לה קצת בלגאן בבטן. כבר כמה פעמים שהייתה עם עצירות, לא נוראית אבל לה זה הציק, אתמול נתנו לה בננה, ובאמצע היא הקיאה הכל, כולל ארוחות מוקדמות יותר.
    מישהי מזדהה עם הכתוב? חוותה גם? יש עצות?
    אציין שמלבד זה היא יונקת מלא, ושתינו נהנות מאד מההנקה, התחלתי לתת מוצקים עקב הוראת רופאת הגסטרו כדי להקל על תסמיני הריפלוקס שלה

תודה בננות!
7 תגובות
עמוד 1
  • איך את מביאה לה?
    באיזה מרקם?
    באיזה שעה ביום?
    כמה זמן אחרי יניקה?
    איםה היא יושבת?
    באיזה כפית?

צריך להיות לה נוח
    אם היא אוכלת כל 4 שעות אז צריך שיעברו שעה וחצי-שעתיים לפחות
    לא להביא בכפית רגילה כמו של גדולים..
    את מוסיפה נוזלים מעט? שיהיה במרקם של גרבר

אנחנו גם כבר אכלנו מלא ירקות ודוקא מאוד מתלהב ומתעצבן כשאני מפסיקה לו חחח

• אני אישית מאוד מקפידה לקיים הוראות הרופאים שאני סומכת אלהם .
    אולי מרקם לא מספיק חלק לה ? אולי לנסות להוסיף סוכר ענבים .
    לנו יש עוד חודש . כבר קניתי במיוחד את המכשיר שגם מאדה וגם מרסק שך אוונט .
    Free image hosting by
    htt
  • עדנה- מרסקת היטב ומוסיפה קצת מים, ירקות בשעות הצהרים המוקדמות, פירות אחה"צ, בין ההנקות שתהיה רעבה אבל לא מדי, בכפית שמיועדת לתינוקות או מהאצבע שלי. לגבי ישיבה ניסינו את כל הוריאציות. תיקי- מרק ירקות עם סוכר ענבים נשמע לי לא טעים, ובנוסף להמתיק כל דבר נשמע לי הרגל לא טוב.. ואכן אני נותנת לה בגלל המלצת הרופאה. היא נהנית לשחק בזה, זה רק לא בא לה טוב כאוכל.. שוקלת אם לעשות הפסקה ולחכות שזה יבוא ממנה ושהיא תרצה, היא הרי לא תינק לנצח. מה דעתכן המנוסות?
  • שדיברתי על להמתיק - התכוונתי על פירות . לפעמים באמת הפסקה של 10 ימים- שבועיים יכולה לשנות הרבה . עוד טיפ שנתנו לי בזמנו זה לתת להם להחזיק כפית נוספת ביד .
    Free image hosting by
    htt
  • אנסה. תודה!
  • אולי להוסיף דגנים
    בת כמה היא?
    ולפירות להוסיף טחינה
    אני גם נגד סוכר ענבים
    תעשי המון ניסויים
    אני הייתי מטבלת במלח את הירקות
    מה שטעים לך יהיה טעים לה

]

• שכחתי לציין- היא בת 6.5 חודשים. מה זאת אומרת להוסיף דגנים? לירקות? אני מפחדת שזה בכלל יהיה לה כבד ויעשה לה בלגאן בבטן, לא? אני אכן מוסיפה קצת מלח ומנסה שיהיה לה טעים כי אחרת ברור שהיא לא תרצה לאכול... תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה